2017. október 25., szerda

Collistar rúzs és kontúr egy szettben | Teszt


Nagyon szeretem a különlegesebb kivitelű rúzsokat és most egy olyanra akadtam ami ugyan önmagában hagyományos rúzs viszont van hozzá kiegészitésként egy szintelen ajakceruza is, ami segit tökéletesen tartani a szint az ajkakon.


A Collistar márkától eddig ha jól rémlik csak egy szempillaspirálom volt, viszont az imádtam, a legjobb spirál amit valaha használtam. A tesztet róla ITT olvashatjátok. Mivel azzal elégedett voltam ezért gondoltam kipróbálok a márkától egy rúzst, méghozzá a Rosetto Lipstick névre keresztelt változatát. Ez egy olyan kis szett hogy a rúzs mellé csomagoltak egy picike szintelen szájkontúr ceruzát, ami azért jó, mert megakadályozza hogy a rúzsunk kifusson a szánk ívén túl is. Lehet használni ezt a ceruzát alapként is, ekkor a teljes száj felületén át kell vele futni, igy tartósabb lesz a rúzs. 


A rúzs egy érdekes csomagolást kapott, belül arany szinű kivülről viszont piros, igy legalább rögtön megtalálom a rúzsos dobozkámban, tényleg nagyon egyedi. Az én árnyalatom a 39-es Begonia, amit azért választottam mert egyrészt magát a virágot is szeretem, illetve a szinét univerzálisnak találom, se nem túl nyári se nem túl őszi, olyan barnás árnyalatú rózsaszin, én legalább is ezt vártam. E helyett sajnos egy totál rózsaszin rúzst kaptam, ráadásul elég világos árnyalat, ezt én leginkább tavasszal tudnám preferálni, bár ez az árnyalat rajtam sajnos nem mutat jól.


A rúzs az állagát tekintve a keményebb, tömörebb táborba tartozik, nem az a fajta ami magától siklik az ajkakon. Egy áthúzással is tökéletesen fed és nagyon ragaszkodó tipus, jól birja az evés-ivást is. A finise félmatt, bár maga a rúzs mattnak tűnik, de felkenés után kap egy minimális fényt is. Nekem kicsit száritotta az ajkaimat és ráadásként a ráncokba is beleült, igy előtte minimum hidratálni és adott esetben radirozni is kell a bőrt.


Nos, erről a kis ceruzáról igazából nem nagyon tudok nyilatkozni, mert a rúzs önmagában is tartós, a formulája meg nem az a fajta ami csak úgy fogja magát és kifut a szájszélen. Kipróbáltam ugyan a cerkát de nem vettem észre semmilyen különbséget a vele-nélküle állapotok között. Mivel ugye szintelen igy azt sem tudom igazából hogy hagyott-e egyáltalán valami réteget a számon, mert sem látványra sem pedig érzetre nem vettem észre semmit tőle.


Igy néz ki tehát ez a Begonia árnyalat, láthatjátok hogy inkább tavaszi szinről van szó, igy ez a rúzs nálam most parkolópájára került és várja a jövő évi tavaszt :)



Ti ősszel is viseltek rózsaszin rúzsokat?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger