2017. július 31., hétfő

Artdeco Hypnotic Blossom mat lip powder - 30 Vibrant pink | Teszt


Már őrült rég szerettem volna irni erről a cushion ajakcuccról csak valahogy sosem volt "kedvem" hozzá, mindig volt valami más amiről szivesebben irtam, ebből azt hiszem nem nehéz kitalálni hogy milyen a viszonyom vele.


Ezek a szivacsos "cushion" termékek, főként ugye az alapozók, engem nem fogtak meg, mondhatni hidegen hagytak. Bár tény, nem is nagyon használok alapozót, sőt már BB krémet is elég ritkán. De mikor megláttam hogy van ilyen jellegű ajaktermék is egyből kiváncsi lettem rá. Az Artdeco márkát ismertem már régebbről, van pár sminktermékem tőlük, amikkel elégedett is vagyok. Gondoltam ezzel a 'Hypnotic Blossom Mat lip powder' termékkel sem lesz másként.


Maga a termék olyan formájú mint mondjuk egy szemhéjtus, a kis fekete ceruza kupakja levehető és kvázi tényleg mint egy ceruza a szivacsos applikátor a hegye. Feltölteni pedig a kupakból lehet, ott van egy kis párnácska amiben a por állagú termék kapott helyet. Itt már nekem kicsit furcsa volt az egész mert az első swatch hát hogy is mondjam...olyan élettelen lett, egy halovány kis maszatka. Aztán próbáltam többször "tunkolni" meg ki-be csavargattam a kupakot és igy már egy viszonylag élénk szinmintát sikerült belőle kivarázsolnom.

A szivacsos része bevallom nekem kicsit nagy, vagy olyan bumszli, nem tudok vele szépen dolgozni. Bár ehhez szerintem nagyban hozzájárul a termék por állaga is, mert elég nehezen lehet kezelni. Hiába próbáltam felütögetve - bár még talán ez volt a legcélravezetőbb - satirozva például egyáltalán nem működik. Valamint ha száraz részt talál azt egyenesen kikerüli, sehogy sem sikerült a száraz részeket befednem vele. Sajnos a tartósságával egyáltalán nem vagyok elégedett, mondjuk úgy hogy a viz simán lemossa :) de evésnél is alig tart valamit. Azt hiszem a magam részéről maradok inkább a hagyományos krémesebb verziójú ajaktermékeknél.


A szine viszont gyönyörű és ha az ember jól előkésziti az ajkait, leradirozza a száraz területeket, majd hidratál is rendesen akkor egy kis odafigyeléssel és némi türelemmel egész mutatós ajkakat tud magának varázsolni.




Ti próbáltatok már cushion ajaktermékeket?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger