2017. április 22., szombat

Egy édes húsvéti meglepetés doboz - FeMini box (+VIDEÓ)


Egy időre fel akartam hagyni a meglepetés csomagok vásárlásával, ez a beauty vonalon működött is, ám mikor megláttam hogy a Femini box egy húsvéti gyermek kiadással készül, azonnal elbuktam és már izzitottam is az ujjacskáim a rendelésre. Hogy megbántam-e? 




Szerencsére nem! Most nem fogok minden egyes termékről külön irni, mert a videóban mindent elmondok, inkább csak körvonalakban összefoglalnám hogy mi is tetszett benne. Az első hogy tényleg igazi húsvéti hangulatú összeállitás lett, még a kis kendőcske mintája is tollas, mint egy kiscsibe, és lényegében minden terméken megjelenik valami ami húsvéti hangulatot kelt az emberben. Na jó, talán a nyaklánc kivétel ez alól, de ez amúgy is ha jól tudom grátiszként került bele a boxba, és a mamiknak szánták nem a gyereknek. A másik ami tetszik benne hogy a kisebbek és a nagyobbak is találhatnak benne maguknak valót, ha Szofi már tudna rendesen szinezni akkor a képeslapoknak biztosan nagyon örülne, igy viszont elteszem későbbre és valószinűleg a következő nyereményjátékkor a nyertesem fogom vele megajándékozni. Az én személyes kedvencem a nyuszis zászló banner, nagyon szurkoltam (de őszintén szólva nem is mertem beleélni magam) hogy bekerüljön a dobozba ez a pompomos cukiság és sikerült, itt van, tökéletes lesz Fanni szobájába. Szofi imádta a kövecskét, de el kellett vennem tőle egy idő után, még mielőtt dobálni kezdi, sajnos ő hajlamos rá. A másik kedvence a nyaklánc volt, imádja az ékszereket, de a kis pipivel is jól eljátszott, a nyuszis zsákot pedig húsvéti finomságokkal töltöttem meg neki. 



A videót itt tudjátok megnézni:

Szóval összességében nagyon elégedett vagyok a termékekkel, és ráadásként a kis brossúrában rengeteg kupont is kaptunk, nem csak a boxban szereplő tervezőktől.

A dobozban szereplő termékek:


Nektek hogy tetszik ez az összeállitás?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger