2016. december 13., kedd

Smink és teszt - NYX szerzemények


Nemrégiben mutattam egy szerzeményes videóban hogy vásároltam három NYX terméket, amiket most "élőben" meg is mutatnék hogy hogyan mutatnak sminkben.

Az üzlet gyönyörű, telis-tele van szépséges sminkcuccokkal, borzasztó nehéz volt választani közülük. Valamit pedig mindenképp szerettem volna választani közülük mert nagyon ki voltam már éhezve egy kis sminkújdonságra és az üzletben is most voltam először. Igy nagy hezitálás árán olyanokat választottam amit remélhetőleg sokat és sokszor tudok majd használni: egy négyes szemhéjpúdert és két ajakterméket.

 A szemhéjpúder négyesen nem találtam megnevezést csak a 04-es számot, ez volt az ami a leginkább izgatta a fantáziámat a csodás zöldes árnyalata miatt. No nem mintha még másik hárommal ne szemeztem volna, de azért az ára miatt most inkább egy darab, különlegesebbet választottam csak. Nem kellett benne csalódnom bár volt kint teszter szerencsére, csodás szinek, szuper textúra, talán csak a legvilágosabb árnyalat a kakukktojás kicsit, haloványka és rendesen porol is, de hát nem is ő a lényeg, jó lesz satirozó szinnek. A matt barna csodálatos csoki szin, alsó szempillatőbe is szeretem használni na meg persze mélyitúvonalba. Szerencsére az bronzos árnyalat sem egy egyszerű történet, izgalmas aranyos fénye van, igazán ünnepi önmagában is. A zöld meg hát egy álom!
A Liquid suede folyékony ajakrúzsról sajnos sok jót nem tudok mondani mert nem az én szinem, igy felkentem és le is szedtem. Valószinűleg el fogom ajándékozni, van még pár sminkcuccom amúgy amiket kb csak swatcholtam hogy hű de jó lesz de nem is használom, szóval lehet pár napon belül felteszem őket FB-ra. 

Viszont a Soft matte lip cream isteni! A textúrája egy álom, én még nem találkoztam olyan matt ajakkencével ami ennyire "kezes" lett volna, felvitelnél és viselésnél is szuperül alkalmazkodik a számhoz, nem emeli ki különösebben a száraz részeket és nem is ront rajtuk. És még tartós is, tényleg szinte csak őt kentem fel mióta megvan.

A szinmintákat alap nélkül az ujjammal készitettem a szemhéjfestékekről, szerinem meggyőzőek. A sminkben természetesen a szememen van alap, nekem anélkül minden festék elcsúszik.




A sminkhez felhasznált termékek:

  • L'Oreal nude magique BB krém - light
  • Catrice szemhéjalapozó
  • NYX négyes szemhéjfesték - 04
  • Collistar szempillaspirál
  • Yamuna ásványi pirositó - Cseresznyefa
  • Missha szemöldökceruza - Dark brown
  • NYX soft matte lip cream - Prague


Ti voltatok már a NYX üzletében?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger