2016. december 17., szombat

Mommy Mia box 2016 tél - ovis kiadás (+VIDEÓ)


Nagy izgalommal vártam az idei év utolsó Mommy Mia kiadásást, ami ezúttal is két verzióban készült: egy mini dobozos és egy ovis zsákos válogatás közül lehetett választani. Én már az előző kiadásban is az ovis verziót preferáltam (ITT irtam is róla milyen szuper lett) és akkor még nem is sejtettem hogy a következő kiadás "főszereplője" még ennél is cukibb lesz majd!

Ez már a második ovis zsákunk és a rókás után ezúttal egy pingvines - igazi téli hangulatú darab került a gyűjteményünkbe. Még a végén mire Szofi oviba kezd járni már minden évszakhoz lesz egy megfelelő kis zsákocskánk :)


Ezúttal is került bele könyv és játék is aminek nagyon örülök, de emellett anyának való kényeztető kozmetikumok is - aminek szintén örülök főleg igy a télre és a közelgő ünnepekre gondolva :) Tényleg egy igazi téli összeállitás lett belőle, a kekszpor mézeskalácsos illata kicsit segitett is ráhangolódni a karácsonyra, de a cuki matricák is hozzájárulnak az ünnepi hangulatunkhoz. 

A részletes véleményem a tartalomról és a bontogatás folyamatát ezúttal videó formában hoztam, próbáltam Szofit is bevonni...ennek az lett a vége hogy közel 40 perces lett a felvett anyag, amit persze hagyhattam volna úgy is, de jobbnak láttam kivágni az olyan kritikus részeket mint mikor elszaladt a kamerával :)


Az alábbi termékek szerepeltek az ovis zsákban:

További kuponok:


Itt a poszt végén hoztam pár közeli képet is a termékekről, ha pedig kedvet kaptatok a következő kiadáshoz akkor mindenképp iratkozzatok fel a hirlevélre hogy időben értesüljetek róla:








Nektek a mini vagy az ovis verzió jön be inkább?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger