2016. október 26., szerda

Smink és teszt - W7 Cosmetics In the buff paletta


Nyár közepe óta nyúzom kb ezt a palettát, gondoltam na most ősszel már tutira itt az ideje hogy beszámoljak róla, bár nálam a barnás, föld szineknek mindig szezonja van, de azért valljuk be, ősszel a legkivánatosabbak.

Ez az első palettám aminek fém "háza" van és őszintén szólva teljesen más - jobb - érzés kézbe venni mint a műanyagokat. Pedig a Sleek paletták műanyagja volt eddig a kedvencem, azok olyan bársonyosak, a többi kemény, kopogós és fényes műanyagot nem igazán kedvelem. Ez a fém viszont olyan selymes és hideg, pont mint az ősz maga. A peletta 12 szint tartalmaz, vegyesen vannak benne matt és fényes, kicsit csillámos árnyalatok. 

Az árnyalatok nevet is kaptak, az én kedvenceim a chocolate és earth névre hallgató árnyalatok, őket szoktam leginkább használni. Az előbbi egy matt taupe árnyalat, nagyon pigmentált és selymes a textúrája, mig az earth egy kicsit fényesebb meleg barna, amit a mozgó szemhéjamon szeretek használni. Ennek amúgy kicsit olyan "krémesebb" állaga van, picit hullik is, igy csak óvatosan szabad vele bánni. Ez mondjuk a paletta nagy részére igaz, hogy hajlamos hullani, érdemes tehát inkább csak ütögető mozdulatokkal felvinni őket.

A szinmintákat korrektorra készitettem és az ujjammal vittem fel. Látszik némelyiknél hogy kicsit darabos, ezek azok a szinek ahol a leginkább krémes-puha a textúra, a matt szinek szárazabbak és ezek hajlamosabbak porzani is, a többi árnyalattal semmilyen probléma nincs. Szépen tapadnak, épithetőek és tartósak az árnyalatok.

A sminkhez nem használtam sok mindent, az arcomon csak a tág pórusokra és a karikáimra használtam korrektort, amúgy a bőröm csupasz maradt. A szemöldökömre a már sok helyen emlitett két terméket használtam, a kis palettát és a szemöldökszinezőt, róluk külön poszt/videó is készült már, akit érdekel ITT megnézheti. Amit még kiemelnék, az az hogy elkezdtem használni szintén a W7 márkától ezt a szempillaspirált, ami viszont a palettával ellentétben kicsit csalódás volt, olyan kis semmilyenke. Mondjuk egy hétköznapi, nappali sminkhez elmegy, de a nevéből - Flirty eyes - kicsit többet vártam.



A smink tehát egy egyszerű hétköznapi smink lett, én szeretem ha fényes árnyalat van a szemhéjamon, ezért a paletta Wave árnyaltát vittem fel, alulra csak egy egész keveset. Ezt satiroztam el a mélyitővonalban a matt Chocolate árnyalattal, a külső V-be pedig egy kis fekete Onyx került. A szemöldök alá is matt szint választottam, a Buff a mintán ugyan sárgásnak hat de szerencsére jól eldolgozva sima bőrszint eredményez. Szemhéjalappal az árnyalatok mindegyike jól teljesit, egy egész napot is simán birnak. Nagyon elégedett vagyok ezzel a palettával, talán ha nagyon kötekedni szeretnék azt mondanám hogy lehetne benne több matt barna árnyalat is, de szerintem igy is jól kihasználható összeállitás lett. A Notino.hu webshopban tudjátok megvásárolni, számos más W7 paletta is megtalálható a kinálatukban.



Ti milyen sminket viseltek idén ősszel szivesen?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger