2016. szeptember 20., kedd

Schwarzkopf Color Mask - 400 Dark chocolates | Teszt


Hű, már jópár hete készülök megirni ezt a posztot a legutóbbi hajfestésemről, csak még nem sikerült magamban sem eldönteni hogy sikeresnek vagy sikertelennek könyvelhetem el a történetet.

Ezt a Color Mask festéket teljesen impulziv vásároltam, miért ne alapon, gondoltam megint kipróbálhatnék egy új festéket. Aztán jó sok héttel később, valamikor augusztus elején el is lőttem egyik hétvégén, vagyis felkentem. Mivel ez a harmadik otthoni hajfestésem volt ezért bátran nekivágtam, hát nem kellett volna...de előbb lássuk mit is tartalmaz a doboza.


Egy tégelyben kapott helyet a fessték, ebbe kell belenyomni az előhivó emulziót - vagy mi a fene, én csak tubusos izének nevezem mindig - és ha benne van visszacsavarni a tégelyt és jó alaposan összerázni. Nagyon szépen elkeveredett a két anyag, ezzel nem volt gond. Valamint az illata is kellemes volt, nem az a szúrós tipus. Volt még a dobozban két jó minőségű kesztyű, és egy shea vajas kondicionáló krém is.

Nos, a felvitele elsőre könnyűnek tűnhet hisz csak belenyúlunk a tégelybe kézzel, felmaszatoljuk a hajra, aztán össze-vissza kenegetjük...ja nem... szóval ehhez szerintem egy olyan festő fésű jól jött volna. Ugyanis elég hig lett az állaga, állandóan attól paráztam hogy belehullik a szemembe, egyébként a mögöttem lévő wc deszkára - fehér - is került belőle, igy sikeresen lett rajta egy szép barna folt ami úgy néz ki mintha szétkentem volna a sz*rt rajta. Na mindegy, majd talán egyszer higitóval nekiesek...Szóval ahogy a képeken is látszik kb telibekentem vele magam mindenhol és annak ellenére hogy jól bekrémeztem a bőröm előtte, mégis napokig látszódott a csúnya barna foltosodás mindenhol. Hiába próbáltam tonikkal vagy bármivel leszedni, semmi. Szóval ez egy nagy minusz pont részemről. A másik hogy ez a mennyiség épphogy elég lett a vállig érő hajamra. 

A fedésével amúgy elégedett voltam, az ősz hajakat is szépen befedte, nem lettem tőle vörös meliros, és a tartóssága is egész jó volt, szinte azt kell hogy mondjam 4 hét után inkább csak a lenövésem volt látványos sem pedig az ősz szálak.



Ti próbáltátok már ezt a hajfestéket?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger