2016. február 26., péntek

Weleda peeling tusfürdő | Teszt

Közeledik a tavasz, nem árt egy kicsit felfrissiteni a bőrünket is - bár én azt vallom egész évben "szezonja van" a radirozós tusfürdőknek.

Egy testpeelingnek számos jótékony hatása van, elsősorban ugye a frissitő jellege, de én mégis azt szeretem benne legjobban hogy segit megszabadulnom az elhalt hámrétegtől a lábszáramon, ami a szőrtelenités miatt nagyon fontos, ezzel is megakadályozza a szőrbenövést. Én nagyon küzdök vele (vagyis ellene) ezért én télen-nyáron radirozom rendszeresen a lábaim, főként durva szemcsés termékekkel, mig az egész testre jobban kedvelem a finomabb változatokat. Nos ez a termék is a finomabb változatba tartozik, ráadásul nagyon friss, citrusos az illata igy különösen tavaszias, igazi felüdülés a sok tömény, édes, télies illat után. 

A Weleda márkát gondolom senkinek nem kell már bemutatni, én eddig csak babatermékeket próbáltam tőlük és nagyon elégedett voltam vele, bár az időjárásbalzsam eléggé érdekes...de erről majd egy babás posztban. Egy svájci natúrkozmetikai márkáról van szó, szép összetevőkkel, elég szines a termékpalettájuk, a testápolás mellett haj- és kézápolóik is vannak többek között.


Ez a peeling tusfürdő krémes állagú, nagyon kiméletesen radiroz az apró szemcséinek köszönhetően, egyáltalán nem karcol, én már az arcomon is kipróbáltam - természetesen az új konjac szivacsommal is összeismertettem, birják egymást! Nem szárit és nem irritálja a bőrt még mindennapos használat mellett sem, igy aki nem szereti a durva bőrradirokat annak is alkalmas lehet. Az illata friss, citrusos és meglepően intenziv bár a bőrön annyira nem marad érezhető, inkább csak a fürdőt lengi be nagyon. Én minden nap használom a lábszáramon, egész testen csak alkalmanként, nem száritja a bőrt, meg vagyok vele elégedve.

Az Iparfümériánál szerezhető be 2690 Ft-os áron, amiért 150 ml terméket kapunk.





Ti kedvelitek a peeling tusfürdőket?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger