2016. február 29., hétfő

Vitalcare - hajápolás | Sajtóanyag



A Vitalcare magát Magyarországon kétféle termékcsaláddal képviselteti. A NaturalBiocsalád speciális ápolást kínál organikus összetevőkkel, a LuxuryArgan termékei pedig regenerálják a száraz, igénybevett hajtípust.


NaturalBio család
A VitalcareNaturalBio termékek SLS, SLES, PEG, színezőanyagok, szilikon, parabén és vazelin felhasználása nélkül készülnek. Fejlesztésük során elsődleges szempont volt, hogy a hajat a gyökerektől egészen a hajvégekig hidratálják és regenerálják, használtuk pedig az extra érzékeny fejbőrű felhasználók számára is biztonságos és gyengéd legyen.
A NaturalBioápoló termékek agresszív, habzást elősegítő adalékanyagok nélkül is tökéletesen tisztítanak, erősítenek és csillogást adnak minden hajmosás alkalmával.
A VitalcareNaturalBio sampon organikus zabbal és kamilla kivonattal gazdagított formula, mely hidratálja, helyre állítja és erősíti a hajat, a gyökerektől egészen a hajvégekig. A kondicionáló az organikus zab, kamilla kivonat és panthenol erejével táplálja, hidratálja és puha tapintásúvá varázsolja a hajat. A végeredmény erősebb, egészségesebb és ragyogóbb frizura.
A NaturalBio termékek az ICEA ECO-BIO előírások alapján készülnek.


LuxuryArgan család
Az argánfa gyümölcsének magjából hidegen sajtolt argán olaj mélyen hidratál, feszesíti a bőrt, megőrzi a haj rugalmasságát, ápolja a töredezett hajvégeket, dúsít, tartást ad, és csodaszéppé varázsolja a leginkább roncsolódott frizurát is.
A LuxuryArgankondícionáló egy igazi szépségkúra. Hat tápláló olajból álló formulája biztosítja a legmélyebb hidratálást és kezeli a sérült hajvégeket, míg a LuxuryArgan újra strukturáló balzsam spray használatától pedig a haj rugalmassá és gyönyörűvé válik.
A VitalcareLuxuryArgan termékek a természetes argán olaj erejének köszönhetően a hajkorona hihetetlenül puha és selymes lesz.
A Vitalcare termékek már kaphatóak a dm üzletekben és a takemeshop.hu weboldalon 1899 Ft-os áron.

További információ:



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger