2016. január 7., csütörtök

Lush haul - Karácsonyi finomságok!

Már karácsony óta fáj a fogam a Lush ünnepi finomságaira, de meg kell hagyni elég borsos áron mérik őket. Ezért is vártam különösen hogy jöjjön a nagy SALE és majd jól lecsapok pár szépségre. Ime, ezek lennének az én kiválasztottaim.
Az azt hiszem egyértelműen látszik a képen hogy a fürdő cuccokra kattantam rá, nekem valahogy ez a vonal az ami igazán kivánatos a kinálatukból. Úgy indultam hogy megszabtam egy pénzkeretet magamnak, mert azért kellenek a korlátok (!) és 5000 Ft-ot engedélyeztem magamnak. Ez sem kevés összeg azért de ez lett az én karácsonyi ajándékom magamnak. Ki-be pakolgattam a termékeket, osztottam szoroztam és végül két megállapitást tettem:
1. csomagban rosszabbul jövök ki mert a termékek összértéke sokkal kedvezőbb ha egyenként vásárolom meg. Ezt nagyon sajnáltam mert szerettem volna egy szép karácsonyi dobozkát...
2. a fürdőtermékek azok amik számomra olyan pluszt adnak ami megéri nekem betárazni belőlük és sokkal szivesebben vásárolok ilyesmit főleg mert az üzletek polcain nem nagyon van ehhez fogható. Vagy legalábbis nagyon kevés helyen és ott is csak kicsi kinálattal.

Szóval a csomagomba fürdőbombák és habfürdők kerültek valamint egy FUN gyurma izébizé amit lehet tusoláshoz is használni, meg hajmosáshoz és habfürdőként is.

A képen az is látszik hogy nem birtam várni egy napot se, egyből rávetettem magam az egyik habfürdőre (Creamy candy) amelynek az egyik sarkát morzsoltam el a folyó viz alatt. de ez a mennyiség kevésnek bizonyult, én jobban szeretem ha "megfulladok" annyi hab keletkezik. Az illata és a viz szine is szuper lett viszont, arra egy szavam nem lehet. A FUN hóembert is kipróbáltam tusoláshoz, nagyon szuper az illata és nem szárit, remélem habfürdőként is beválik majd.



HABFÜRDŐK


Candy Mountain habfürdő
A cukorka édes illatát idéző csillogó habhegyek fair trade vaníliával kényeztetnek, mely Nyugat-Ugandából, a Rwenzori-hegység közeléből származik. Morzsold szét a tömböt a csap alatt, majd vesd bele magad a cukorka kalóriák nélküli élvezetébe.

Creamy candy habfürdő
Édes, krémes, vattacukorillatú, rózsaszín fürdő, ami úgy ölel körül, akár egy pihe-puha törölköző. Igazi csajszis, otthonmaradós esti program. Annyira visszarepít a kislánykorodba, hogy kedved támad az ágyon ugrálni és párnacsatázni.


FÜRDŐGOLYÓK


Cinders fürdőgolyó
Ez a fürdő a fahéjlevélolaj élénkítő illatával téli idillt varázsol köréd – mintha csak a kandalló előtt melegednél egy pohár forró gyümölcspunccsal a kezedben. De mellőzzük a nyílt láng használatát, hiszen itt van nekünk helyette a durva szemű tengeri só és a pattogós cukorka!

Father christmas fürdőbomba
Édes illatú ünnepi fürdőbomba, mely a karácsony hangulatával tölti meg a kádat

Golden wonder fürdőbomba
Fürödj folyékony aranyban ezzel a vidítóan édes illatú, citrusos bombával. Dobd a vízbe és figyeld a csodálatos türkizkék robbanást, benne csillámfelhővel, és élvezd, ahogy szétterjed a vidám, citrusos
illat, melyben édes narancs, lime és egy kis konyakolaj aromája keveredik.

Yog nog fürdőbomba
Luxus fürdőbomba, mely tele van fűszeres szegfűszeggel, bőrnyugtató szójajoghurttal és érzéki ylang-ylanggal. Tetőtől talpig édes illatúvá varázsol!


FUN


Fun Snowman
A buku, a bergamott és a szicíliai citrom édes illatkeveréke egészen biztosan győzedelmeskedik 
a téli letargia fölött – már csak ezért is érdemes elővenni ezt a többszínű FUN tömböt. S ha hóembert formázol belőle, meglátod, milyen segítőkész társra lelsz: szívesen megmossa a hajad, megfürdet, vagy akár illatos habot tornyoz a kádba.


Ti beszereztetek valamit a karácsony utáni leárazásokon?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger