2016. január 28., csütörtök

Eveline Cosmetics szempillaszérum | Teszt

Engem valahogy hidegen hagyott a szempillanövesztési láz - eddig - pedig több hullámban söpört át a beauty berkeken, kezdve a ricinusolajjal majd a drágább alternativákkal. Valahogy egyik sem keltette föl az érdeklődésem, aztán valami megváltozott!

Belebotlottam az Eveline Cosmetics szempillanövesztő szérumába az Iparfümérián, a csomagoláson lévő "bio" felirat is csalogatóan hatott rám, nagyon örülök hogy kipróbálhattam ezt a szérumot.

Kezdjük a külsőségekkel

Látszólag olyan mint egy szempillaspirál azzal a különbséggel hogy ez fehér, és nem csak a keféje hanem maga az anyag is benne fehér, ami némiképp látszik is felvitelkor. A kefe egyébként vékonyka, könnyű vele bánni és hajlékony is. Pont annyi terméket vesz fel amennyi kell, ezen nem lógnak felesleges festékdarabok mint egy szempillaspirálon - szóval ilyesmitől nem kell tartani. Igy legalább gazdaságosabb is az amúgy 10 ml-es kiszerelés.

A papir dobozon jól látszik hogy ez igazából egy multifunkciós - 3 in 1 - termék, vagyis három különböző területen, felhasználásban alkalmazható:

  1. alapozó a szempillafesték alá
  2. regeneráló szérum
  3. a szempilla növekedését segitő aktiváló



Amit ígér és amit tud


A leirás szerint van benne szójaproteint tartalmazó bio restore complex - jól hangzik - ami beépül a szempilla belsejébe és onnan regenerálja azt. Van benne hialuronsav is ami hidratálja és serkenti a szempillákat és azok növekedését, valamint D-panthenolt is tartalmaz ami hajlékonnyá teszi és táplálja a pillákat.

Mivel a tájékoztató azt mondja hogy 1 hónap után látható az eredmény ezért ime itt vannak az egy hónapos előtte-utána képek.

Hagyok időt megszemlélni, értelemszerűen bal oldal előtte, jobb oldal utána.

Nos? 

A kép alatt olvashatjátok az én észrevételeimet.


Szerintem nem lettek tőle dúsabbak a szempilláim, nem lett több szál sem tőle és hosszabbak sem lettek szerintem. Vizsgálgattam innen-onnan de nem, növeszteni nem növesztett sem újat sem régit. Viszont ami szerintem a képen is látszik hogy szebbek lettek a már meglévők, fényesek, olyan élettel telik. Szempillám nem is hullott ki az utóbbi időben az biztos. A szálak kézzel tapintva is selymesek és hajlékonyak, szebben megtartják a spirálozás után az ívüket is.


A fenti képen egy réteg szérumot vittem fel a szempilláimra, látszik a fehéres hatása, nem szivódik be teljesen hosszabb idő eltelte után sem.


Majd egy réteg fekete szempillaspirált vittem fel rá. Hát igen, alapként azt hiszem jól látszik mennyire szuper. Mondjuk egy szempillafésülés rám fért volna nem mondom, de nekem igy is tetszik a végeredmény. Tényleg meg tudja sokszorozni a spirál tudását. Ami ettől az alaprétegtől nem fog leperegni, ettől nem kell tartani, egész  nap birja együtt a kettő.


Összességében tehát növesztésre nekem nem vált be a termék, egy hónap alatt nem hozott látványos eredményt legalábbis, de továbbra is használom, meglátjuk mi lesz két hónap alatt a tudásával. Viszont erősitésben, hidratálásban jól teljesitett nálam, és alapként is megállja a helyét.

Ti milyen szempillanövesztőt használtatok már?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger