2016. január 27., szerda

Elfogyott termékek - 2015 november, december

Zárjuk le az elmúlt évet végérvényesen, jöjjön most egy "tavalyi" összefoglaló igy zárásnak, az elfogyott termékekről.
Kivételesen pár sminkcucc is becsúszott, már ezer éve nem volt ilyen szerintem, ugye mióta nem sminkelek napi szinten azóta kevésbé fogynak a termékek. Viszont testápolás, hajápolás terén szépen teljesitettünk, ezekből most is fogyott rendesen.

Testápolás

The Body Shop moringás testápoló
Nagy szimpatikus volt ez a pumpás kiszerelés csak a vége felé volt kicsit nehéz kinyerni a cuccot belőle. Nagyon finom, üditően gyümölcsös illata van, mandarin és egy kis édeskés vanilia jött nekem elő belőle. Még nyár végén kezdtem el használni, akkoriban elegendő volt a bőrömnek, viszont igy a tél beálltával már kevésnek bizonyult a hidratáló hatása.
Sante citrom-avokádó tusfürdő
Nagy meglepetés volt számomra hogy natúr kozmetikum is tud ilyen finom illatú lenni. Emellett a géles állaga is megfelelő volt, nem volt hig és folyós, pont olyan volt mint amit én szeretek, könnyen eloszlatható. Jól is habzott és nem száritott, nem hiába került már be havi kedvences bejegyzésbe is.
CaoNatur korpásodás elleni sampon
Kipróbáltam pár új sampont az elmúlt időszakban és ez volt a legrosszabb mind közül. Olyan zsiros lett tőle a hajam már szinte másnapra hogy csak na és valami rettenetesen viszketett tőle a fejbőröm. Sajnos semmi jót nem tudok róla mondani.
Balea evening star habfürdő
Mennyei édeskés illata van! Nagyon tömény, ezért vigyázni kell vele hogy ne legyen fullasztó élmény a fürdőzés. Nagyon szerettem, jól ellazitott, bár a bőröm picit száritotta de az illata mindent megér!

Arcápolás

Mádara purifying foam
Ez egy hab állagú arctisztitó volt, ami egész kellemes volt használat közben de kb ennyi. Szerettem használni mert az illata nagyon kis finom, alig érezhető tisztaság illat volt. De nem éreztem utána olyan tisztának az arcom mint mondjuk egy radirozós lemosó után.
Avon planet spa török termál arcmaszk
Az én nagy kedvencem ez a maszk, nem csak az illata nagyon bejövős hanem a hatása is. Tényleg úgy érzi tőle az ember magát mintha török fürdőben lenne, utána a bőröm tiszta és hidratált lesz, nagyon puha - amit én külön imádok.

Sminkek

Bioderma photoderm max szinezett fényvédő arcra
Kicsit kakukktojás mert nem fogyott el viszont kezd az állaga és az illata a nemjó felé menni...szóval megváltam tőle. Szerettem egyébként nyáron, csak én az évnek olyan kevés napján vagyok ilyen barna hogy nem igazán tudtam kihasználni amit sajnálok mert igy sok kárba vész. Egy picit mondjuk olajos maradt utána a bőröm de egy kis púderrel korrigáltam és kész.
Rimmel match perfection korrektor
Nagy kedvencem volt, és az arcom egész területén be tudtam vetni, szem alatt is jól működött és az arcom egyéb területein is, a pórusokat is jól elfedte. Tartós is, szinben is jól áll szóval tökéletes, amúgy meg külön plusz pont részemről hogy ecsetes a vége!
Dermacol szemhéjalapozó
Ezer éve használtam már, irtó sokáig elég egy ilyen tubus. Nagyon szerettem, praktikus csőrös kinyomós változat, sokkal jobb szerintem mint a belenyulkálós. És tartósságban is eléggé veri a nagyokat, messze a legjobb szemhéjalapom volt.
Manhattan szemhéjtus filc
Nagyon szerettem de kiszáradt. Mondjuk eléggé meg is dolgoztattam szegénykét, szuper vékony a hegye, könnyű vele preciz vonalat húzni. Mondjuk mint "festék" úgy nem annyira tartós, még szemhéjalappal is egy hosszabb nap alatt simán megadta magát.

Nálatok fogyott el mostanában sminkcucc?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger