2014. november 5., szerda

Missha | koreai arcmaszk és kézmaszk (+VIDEÓ)

Nagyon szeretem a maszkokat, de ilyen textil maszkot még sosem próbáltam így izgatottan vetettem rájuk magam.
 Nagyon örültem mikor megpillantottam hogy az Iparfümériánál már Missha termékek is elérhetők, ráadásul ilyen textil maszkok is vannak nagy választékban, így lehetőségem van kipróbálni közülük párat. Ráadásul megláttam hogy kézmaszk is van, erre aztán végképp rég óta kíváncsi voltam - ma tehát róluk lesz szó.

Először lássuk az arcmaszkokat, amiből két félét próbáltam ki, a kézmaszkot pedig a végére hagytam egy kis videó review-val megtoldva.
 Missha pure source kisimító maszk gránátalmával
Ez egy öregedésgátló maszk amely simaságot és vitalitást ad az arcbőrnek, magyarul hosszan tartó hidratáltságot biztosít neki. Mint minden maszkot - és arcápoló terméket - úgy kell használni hogy előtte alapos arctisztítást végzünk hiszen így tudnak leginkább felszívódni az értékes hatóanyagok. A csomagolása szerint 15-20 percig kell fennhagyni, majd a maradékot kicsit bedolgozni a bőrbe - vagyis nem kell lemosni!

A két arcmaszk közül ez a gránátalmás tetszett jobban, nemcsak az illata finomabb hanem a bőröm tapintása is kellemesebb lett utána. Először mikor felhelyeztem az arcomra picit megijedtem hogy majd lehullik a fejemről, de nem. Mert nagyon nedves az anyag így teljesen rátapad az arcra és nem esik le, nem mászik el, de nem is folyik a szemünkbe a termék. Eleinte picit hideg de hamar átveszi a bőr melegét. 20 perc után vettem le az arcomról és elég sok anyag maradt a bőrömön amit először le akartam törölni merthogy ez úgysem fog soha beszívódni, de végül elkezdtem kis körkörös, ütögető mozdulatokkal a bőrbe dolgozni. Jól is esett az arcomnak és a krém is hamar beszívódott. Utána nagyon puha és élénk lett az arcbőröm, leginkább a homlokomon láttam hogy a ráncaimnak mennyire jót tett.
 Missha pure source nyugtató maszk teafa kivonattal
Használni ugyan úgy kell mint az előzőt, ez viszont egy nyugtató maszk amit a problémás bőrűeknek találtak ki. Mint tudjuk a teafa jól hat a pattanásokra - bár mostanában szerencsére elkerülnek engem ezek a kis dögök. Gondoltam jól fog jönni azért egy kis teafa kivonat a zsírosodó bőrömre, de ezzel a dologgal nem nagyon tudott mit kezdeni a maszk - bár nem is erre való. Az illata kellemes bár a teafa sosem volt a kedvencem illatok terén dehát valamit valamiért ugye. Sajnálom hogy pattanáson nem tudtam tesztelni mert pont elmúlt az egy darabomról a pirosság mire megérkezett a maszk, viszont a leszáradását szerintem felgyorsította mert 3 nap alatt eltűnt nyomtalanul.
 Vigyázat! Sokkoló kép következik, bár már elmúlt haloween, de azért gondoltam felteszem őket ha már ilyet is készítettem. Nyugi, lettek ennél rosszabbak is, de azokkal csak az itthoniakat sokkolom!
Missha home aestethic paraffinos kézmaszk
A kedvencem maradt a végére, ez valami fantasztikus érzés volt, mind viselni mind pedig utána a hatását élvezni! Az illata is nagyon jó, olyan nyugtatólag hatott rám, "tisztaság" illata van ugyanis. A videóban mindent elmondok a használatáról és hogy mire jó, illetve hogy milyen érzés mikor a kezemen van és milyen lesz a végeredmény. Komolyan mondom lehet hogy a lábmaszknak is adok egy esélyt, hátha az is ilyen szuper lesz!



A videót pedig itt tudjátok megnézni:

Ti próbáltatok már ilyen textil maszkokat?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger