2014. február 5., szerda

Kedvencek - január! +VIDEÓ

Elröppent az új év első hónapja ami felülmúlta a várakozásaimat, ugyanis fantasztikus volt, minden tekintetben! Ha az év többi hónapja is ilyen lesz akkor csodás évet fogok zárni, de nem akarom elkiabálni a dolgokat! Nézzük inkább mik voltak a januári beauty kedvenceim!
Sminkelés terén még mindig a könnyű, gyors reggeli sminkek voltak terítéken megfűszerezve egy kis lilával, ami ugye a kedven színem! Szóval ha valami természetesebb, natúr sminket viseltem akkor az Estée Lauder mini palettát használtam. Két színt tartalmaz: 60 Tea biscuit és 47 Honey drop, mindkettő egy finom fényes árnyalat, szépen felfrissítette az amúgy nagyon fáradt tekintetemet. Látszik a palettán hogy használtam rendesen, bár azt meg kell hagyni eléggé porzik is mindkét szín, ezért általában krémes alappal együtt használom őket. Ha pedig egy kis extra színre vágytam akkor az Artdeco Marbled purple árnyalatát vittem fel szárazon a mozgó szemhéjamra, imádom ezt a színt! ITT láthattátok már sminkben is.
 Testápolás terén a január is a száraz bőr elleni küzdelemmel telt. Azt kell hogy mondjam nagyon örülök hogy győzött a kíváncsiságom és megrendeltem a Lush Buche de noel arctisztítóját, ugyanis most már értem miért szereti annyira mindenki. Először azt hittem hogy lesznek benne radírozó szemcsék de nem, nincsenek, mégis hatékonyan tisztít és valami fantasztikus az illata! Azt szeretem benne legjobban hogy finoman hidratálja az arcbőrt és így nem szükséges külön még arckrémet is használnom! Annyira függő lettem tőle hogy reggel és este is használom :) A másik nagy kedvencem a Nivea testápolója volt, amiből sikeresen el is fogyasztottam majdnem az egész flakonnal. Szeretem az állagát és a hagyományos "nivea illatát", jól hidratája a bőröm ami kitart kb két napig. Általában minden másnap szoktam használni, sajnos nekem muszáj, nem spórolhatom meg ezt a procedúrát kétnaponta mert nagyon igényli a bőröm az extra hidratálást.
 Sikerült végre beszereznem egy NYC turbó dry fedőlakkot és egyből nagy kedvencemmé is vált. Mondjuk nem volt nehéz dolga mert amit előtte használtam azt nem igazán kedveltem...na mindegy. Jól végzi a dolgát, szép fényesre szárad és jó gyorsan, megszárítja az alsóbb rétegeket is. Egy hibája azért talán van, úgy vettem észre hogy bizonyos lakkokat felold és olyankor az ecseten ottmarad az alapszín. Végül pedig a kedvenc ékszerem ez a rém egyszerű, ebay-ről rendelt gyöngyös nyaklánc volt, ami szerintem a hónap vására címért is indulhat ugyanis ha jól emlékszem 700 Ft körül volt. Ami szerintem nem sok tekintve hogy mennyire imádom :)

A videót pedig itt tudjátok megnézni, de előre szólok hogy szavak nélkül is kitaláljátok majd hogy miért nem készítek mostanában videókat... na jó annyit azért hozzáteszek, hogy nem kímélik a szombat-vasárnapot sem és persze nap közben tevékenykednek...ezt a videót is vagy 6 darabban sikerült csak felvennem és még így is szét kellett vágnom száz felé...na mindegy, majd a videóban kiderül :)



A blogon pedig ezek voltak a legnépszerűbb bejegyzések a hónapban:

http://beautycrumbs.blogspot.hu/2014/01/micellas-vizek-drogeriabol-es-egy-kis.html
http://beautycrumbs.blogspot.hu/2014/01/amik-csalodast-okoztak-2013-ban-video.html
http://beautycrumbs.blogspot.hu/2014/01/bye-bye-old-stuff-spiralok.html
http://beautycrumbs.blogspot.hu/2012/05/kiprobaltam-kavezaccos-borradir.html
http://beautycrumbs.blogspot.hu/2014/01/kedvencek-2013-video.html


Ismeritek valamelyik terméket ezek közül? Nektek bevált?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Nekem is megvan ez a gyöngyös nyaklánc, én is imádom! Sajnos már kétszer újra kellett ragasztani, ennek ellenére az egyik kedvenc láncom

Elíz írta...

Szuper az a nyaklánc :)

Anett írta...

B Nixon: az enyém még nem jött szét, de fel vagyok rá készülve! Csak azt remélem hogy a gyöngyök nem fognak széthullani :) és össze tudom majd ragasztani utána :)

Elíz: köszi :)

djkaty írta...

A nyaklánc a kedvencem innen, én is elfogadnám, de persze a palettát is szívesen kirpóbálnám :-)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger