2013. március 16., szombat

NYC újdonságok!

Hamarosan új dúsító és ívelő spirál kerül az üzletek polcaira illetve immár megújult formában új árnyalatú ajakrúzsok is színesítik a tavaszt.
"Ez a szempillaspirál szinte 12-szeresére növeli pilláid mennyiségét és 99%-al megemeli azokat. Pilláid így kacér keretbe foglalják igéző pillantásod és, ahogy megrebegteted őket, végzetes csapást mérhetsz arra a jó pasira, akit már régen kinéztél magadnak.

A Big Bold Curl göndörítő szempillaspirál nem csak megsokszorozza és dúsítja pilláid, hanem szuperül meg is emeli azokat. Legalább 99%-al íveltebb pillákat érhetsz el vele, melyek így magasabbra és magasabbra ívelnek, egészen New York City tiszta kék egéig. Az eredmény olyan nyílt tekintet, amit még New York sztárjai is megirigyelnek. Az ilyen csodálatos szempillák soha nem mennek ki a divatból. Időtlen, mint a Nagy Alma szépsége.

A NYC Big Bold Curl szempillaspirál javasolt fogyasztói ára: 1219.-Ft "


 Nagyon ígéretesen hangzik, kíváncsi leszek hogy ebből mennyi mindet fog teljesíteni. Mint tudjátok még javában keresem azt a spirált ami igazán drámaian dúsítja a pillákat, így én is nagyon fogom várni róla a teszteket, ahogy gondolom Ti is.




"A megújult Expert Last rúzsok különleges formulája gazdag és krémes, színei intenzívek, ápoló anyag tartalma puhává varázsolja az ajkakat, mesés kinézetet biztosít másodpercek alatt. Ez a rúzs akár 6 órán keresztül is tökéletesen tartja színét, szépséged zálogát. A NYC Expert Last rúzskollekció 13 csodálatos, telt árnyalatot tartalmaz az igazi klasszikus vöröstől a krémes őszibarackig.

Javasolt fogyasztói ár: 609.-Ft"

Van már egy NYC rúzsom, írtam is róla ITT, láthatjátok hogy a csomagolása szépen megújul - ennek én személy szerint nagyon örülök mert az a fekete szögletes kialakítás nem volt túl nyerő. Ahogy a posztban is írtam, a színe csodás, talán a tartóssága lehetne kicsit tovább tartó de lehet hogy időközben ezen is javítottak. Szóval várjuk együtt a teszteket ezekről a csodás árnyalatú rúzsokról aztán irány bevásárolni mert 609 forintért szerintem nagyon megéri.

Ti szeretitek a NYC termékeket? Igazából a szemceruzák érdekelnének nagyon mert szeretnék pár szép tavaszi színt, azokról mi a véleményetek? 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger