2012. január 18., szerda

Essence wishlist kifutó termékekből

Szeretem az ilyen szortiment cseréket, de nem csak az óriási akció miatt hanem mert ez azt is jelenti hogy megvan rá az esély hogy sokkal jobb és szebb termékek kerülnek a boltok polcaira. Milla blogján láttam először a listát a kivonuló termékekről (ITT) és összeállítottam a magam kis listáját hogy már itthon, jó előre szűküljön a kör :) Szerintem még ezekből is szelektálni fogok, de kb ezekre a termékekre pályázok majd.

Mono eyeshadow
 
 43 - Mistic lemon
Ezt a színt már elég rég kinéztem magamnak, de valahogy mindig megfeledkeztem róla.  Előkerestem dinamo posztját ami igazán érdekessé tette számomra ezt a színt. ITT megnézhetitek.

Colour and shine eyeshadow
09- trip to venus
Gel eyeliner
Mivel a blogger önkényesen levágta a bejegyzés végét, ahol még két termék szerepelt, ezért most ezt írásban pótolom és remélem ez nem fog eltűnni. Még szerencse hogy közzététel után ránéztem a postra különben....na mindegy...
Szóval van még egy körömlakk, az 54-es számú trust in fashion zöldes árnyalat és a körömlakk eltávolító toll, ezeken gondolkodom még. Illetve a körömerősítő dolgokon bár én nem hiszek ezekben, nekem eddig még egyik sem használt, de ha valakinek bevált ezek közül valamelyik akkor feltétlen írjon.

Ti melyik termékekre pályáztok?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger