2011. december 2., péntek

Novemberi kedvencek!

Ismét eltelt egy hónap, egy olyan igazi őszi hangulatú. Az újonnan vett sminktermékek közül nem lett egyik sem az új kedvencem, vagy azért mert nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet (Artdeco zöld szemceruza, Max Factor Creme Puff púder) vagy pedig azért mert még nem tudtam olyan sokszor használni (Essence Vampire's Love körömlakk - True Love). Azért van pár dolog amit kiemelten sokszor használtam, lássuk mik voltak ezek!
Az alsó három terméket kicsit fura lehet így együtt a kedvencek között látni, de volt olyan hogy egy kis hideg arcpírre vágytam, ekkor került elő az Essence Ballerina Backstage blush soufflé-ja a hűvös rózsaszínjével, vagy volt mikor hiányzott a napfény csillogása, ilyenkor pedig a Lora arcszínező gyöngyökhöz nyúltam. Amikor pedig a szép barnuló levelek hiányoztak, elővettem a NYX Mega shine lipgloss Lollipop árnyalatát, nagyon szép barnás-arany színe van ennek a szájfénynek.

Már a Garnier BB krémje teljesen beépült a napi arcápolási rutinomba, mivel őt használom arckrém helyett (azt hiszem erről már írtam is). A Müller saját márkás termékei közt találtam rá a Cadeavera vital szemkörnyék ápolójára Q10-el, amit szintén nagyon megszerettem, tényleg finom puha lesz tőle a szemkörnyék, nagyon gyorsan felszívódik nem hagy ragacsos érzetet, hamar lehet rá sminkelni (ami fontos mert reggel és este is használom, egyébként rá volt írva hogy kiváló sminkalap) és talán ennyi idő után már mondhatom hogy simítja a bőrfelszínt. A felső sor közepén pedig egy parfüm - Celine Dion Signature - látható ami egy nagyon kellemes, édeskés, igazi nőies illat, ő lett most az új kedvencem.

Most pedig jöjjenek a ti kedvenc bejegyzéseitek tőlem:
Nektek volt valami nagy novemberi újdonság ami egyből a kedvencetek lett?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger