2018. április 9., hétfő

Smink és teszt - Smashbox sminktermékek


Nemrég meghívást kaptam a Douglas-ba ahol a Smashbox márka termékeivel ismerkedtünk meg, megnézhettük hogyan is működnek egy profi sminkes kezei között és persze mi magunk is kaptunk egy kis ízelítőt belőle.


A Smashbox márkáról annyit tudok hogy Amerikából érkezett hozzánk, Max Factor unokái alapitották és talán leghiresebb terméke a Studio skin hydrating alapozó ami 15 órás fedést biztosit, a kamerák előtt lett tesztelve, tehát tényleg makulátlan bőrképet igér. A bemutatón sok terméket láthattunk élesben, használat közben egy profi sminkes kezei között, tesztelésre pedig egy hármas szemhéjpúder palettát és egy folyékony rúzst kaptunk. Valamint lehetett kérni mintát a primerekből és egyikből hoztam haza én is. A Smashbox sminktermékek egyébként a Douglas parfümériákban kaphatóak.


Külsőre nagyon szépek, egyszerűek, de nekem pont ez tetszik. A hármas szemhéjpúder különlegessége például hogy a kialakitása olyan mintha egy objektiv lenne :) 


Én egy natúr szinekből álló palettát kaptam, van benne egy fényes bézs, egy szatén finisű aranybarna és egy matt mélybarna árnyalat is. A szinösszeállitása nagyon tetszik, jól kiegészitik egymást az árnyalatok, nappali és esti/buli smink is készithető vele. Viszont talán a texturák különbözősége miatt a minőségük nem egyforma. Az abszolút kedvencem az aranybarna, nagyon puha, szinte krémes az állaga, jól felveszi az ecset, nem potyog és szuper a pigmentáltsága is. A matt sötétbarna nagyon porol viszont cserébe rendkivül pigmentált ez is. A világos bézs árnyalat viszont elég halvány, inkább csak fénye van.


A folyékony rúzs árnyalata nem igazán áll hozzám közel, de azért kipróbáltam milyen viselni. Nem száritja az ajkakat, nagyon kényelmes viselet. Szerintem ez inkább fél matt, és szerencsére nem csillámos, igy egy szép őszi árnyalat lehet annak aki szereti a barna szint az ajkain. Nem túl tartós, nálam kb 3 órát birt ki egyben és szépen, aztán valahogy eltűnik, viszont nem foltosodik és nem pereg le, igy nem gond ha a nap folyamán elfeledkezünk igazitani rajta.


A folyékony rúzs az Always on liquid lipstick névre hallgat egészen pontosan és az enyém a Gotta Light árnyalat, mig a szemhéjpúder paletta neve Photo Edit Eyeshadow Trio és a Double tap árnyalat van meg nekem. Már csak a szinminták és a smink van hátra, a szemöldökömre is ezt a sötétbarna szemhéjpúdert használtam, tökéletes volt rá, bár lehet hogy nekem ez az árnyalat túl sötét szemöldöknek, ezt már csak a képeken vettem észre :)






Ti próbáltátok már a Smashbox sminktermékeit?


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger