2018. február 19., hétfő

Egy csepp nyár a télben - Fa Hawaii Love


Én már minden gondolatommal a tavaszt várom, egyszerűen KELL már nekem a jóidő, a szinek és a friss illatok, megőrülök már a szürkeségtől! Nem is csoda hát hogy mikor megláttam ezeket a termékeket a drogériában azonnal landoltak is a kosaramban.


Valahogy egyből odavonzották a tekintetem ezek a gyönyörű sárga csomagolások, szinte egyből jókedvem lett tőlük, hát még mikor megláttam hogy ananászos illatuk van! Volt még azt hiszem egy másik új illat is a polcon, valami piros, de annyira nem fogott meg hogy nem is emlékszem rá hogy mi volt a neve vagy hogy milyen illata volt :) Ez a sárga viszont, instant szerelem! Egyébként a Hawaii Love névre hallgatnak, az egyikük radirozós tusfürdő, a másik pedig a "sima" változat.


Ezek a termékek a Fa Island Vibes termékcsalád részei, dezodorok, tusfürdők - köztük radirozós is - találhatók meg a kollekcióban. Kicsit sajnálom hogy nem rukkoltak elő valami igazi újdonsággal, például tusolóhabbal, mert ez már annyira alap lassan minden márkánál hogy kb ciki ha valaki még nem ugrotta meg. Meg aztán én szeretem azt az állagot és keresem is minden márkánál :) Ez a termékcsalád egyébként vegán, ha ez számit bárkinek is :) mert ugye ettől még maga a márka nem az.


A sima tusfürdő állaga a szokásos Fa állag, kicsit higabb, zselészerű és nagyon jól habzik. Az illata elég intenziv de én imádom, igazi trópusi hangulatot áraszt és zuhanyzás után is érezhető a bőrön. Nagyon minimálisan érzem csak száraznak tőle a bőröm és csak a kritikus helyen, a lábszáramon, szóval mondhatjuk hogy egy picit hidratál is. A radirozós testvére barackmag őrleményt tartalmaz, nagyon finomra őrölték szóval gyengéden radiroz, akár minden napos használatra is alkalmas lehet. Erre is minden igaz mint a testvérére, szuper az állaga és jó, tartós az illata. Nagyon szeretem mindkettőt használni, még ebben a szürke időben is!


A termékeket ha jól tudom csak a DM polcain lehet megtalálni, az áruk pedig a szokásos kategória, szerencsére nem dobták meg pár százalékkal csak azért mert egy új, limitált illatról van szó.



Ti próbáltátok már valamelyiket?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger