2017. október 20., péntek

Egy doboznyi cukiság! -Kawaii box unboxing és NYEREMÉNYJÁTÉK


Bevallom én mindig is lelkesedtem a cuki dolgokért. Én voltam az aki fősulin is évente lecserélte a tolltartóját valami még kisebbre és még cukibbra. A sok szép tollról meg füzetről ne is beszéljünk. Nos, ez a cukiságok iránti rajongásom a két csajszimnak köszönhetően továbbra sem se lankadt, igy nagyon örültem hogy lehetőségünk nyilt kipróbálni a világ (szerintem) legcukibb meglepetésdobozát.


A Kawaii box nem ismeretlen már hazánkban mert több helyen láttam már róla irásokat és videókat is, igy fel voltam rá készülve hogy tömve lesz mütyürökkel meg plüssökkel meg minden olyasmivel ami rém haszontalan de mégis aranyos, és persze egy gyereknek ellenállhatatlan! Reméltem azért hogy nem kis plüssállatokkal tömik tele mert azért abból van már nekünk elég, és nagyon megörültem hogy két olyan dolog is belekerült amiről tudom hogy Szofi kedvencei. A videóban látszik is hogy megörül nekik, az egyik a nyomdakészlet a másik pedig a matricák. 



A dobozról készült unboxing videót itt tudjátok megnézni:


Ebben az októberi kiadásban ezek a termékek voltak:
  1. Sumikko Gurashi plushie
  2. Gudetama ball chain charm
  3. Sanrio kawaii socks
  4. Harajuku macaron keychain
  5. Pocky strawberry ichigo biscuit sticks
  6. Dessert erasers
  7. Donut decoration ink pen
  8. Sea Creatures sticker set
  9. Sweet dessert purs
  10. Cute guys korean stamp kit
Minden dobozkában 10 meglepetés szokott lapulni, általában van köztük ehető is, meg plüssállat is, szóval erre fel kell készülni. De a matrica és a toll is valamilyen formában mindig jelen van ha jól figyeltem az eddigieket, összességében pedig tényleg nagyon cuki benne minden. 

Ha kedvet kaptatok a rendeléshez akkor itt az oldaluk: 

Most pedig a Kawaii box jóvoltából egy nyereményjáték keretén belül ki is próbálhatja a dobozkát, ehhez nem kell mást tenni csak itt a jelentkezési űrlapot kitölteni és várni a sorsolást. A játék 20 napig tart, a sorsolást és az ajándék doboz postázását is a Kawaii box fogja biztositani! Sok sikert mindenkinek!


Beautycrumbs Kawaii Box Giveaway
Ti szeretitek az ilyen cukiságokat?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger