2017. január 3., kedd

Ha január akkor leárazás?


Én idén semmit nem vettem magamnak karácsonyra, vagyis ez nem igaz, csak épp olyan dolgokat vásároltam amik nem csak engem "szolgálnak". Van még azért pár dolog amit az új otthonunkba be kell szerezni, igy idén én pár lakásdekorral ajándékoztam meg magam (és a családot). De!

A januári leárazások mellett azért én sem mehetek el szó nélkül, bár még csak a hónap eleje van, szóval akár még fokozódhat is az akciós láz, de én már egy-két helyen körbenéztem és egy kicsit shoppingoltam is. Elsőként a ruházati akciók csigáztak fel, természetesen az online lehetőségeket keresve, valahogy továbbra sincs se kedvem se időm Szofival tolongani a plázában, inkább nyugiban a kanapén ülve böngészem a kinálatot. De azért a kozmetikumok terén is szétnéztem, szerintem még ilyenkor is aktuális lehet a karácsonyi kollekciókra lecsapni, én legalább is még jó darabig biztos nem unom meg az ünnepi illatokat.

Lássuk a kedvenceim!

H&M



Itt bevallom a kismamaruházatra koncentráltam mert lassan minden régi ruhámban furán mutatok, meg nem is érik be a kardigánok a pocakomat már. De persze a "sima" kinálatból is böngésztem, mert a kötöttáru bevallom jobban tetszett ott mint a várandós részlegen, viszont megtaláltam azt a madárkás felsőt is amit még egy pocakos mamin láttam a kórházban és már akkor megtetszett. De a táskarészlegen is szuper akciók vannak, érdemes tehát körülnézni. A legnagyobb fogásnak a Mama parka bizonyult nálam, ennyi pénzért vétek lett volna otthagynom, tavaszra szánom, jól körbemértem magam és végül az egyel nagyobb méretet rendeltem belőle, hát meglátjuk...

A WEBSHOPOT ITT TALÁLOD



LUSH


Már nagyon vártam az ünnepek utáni leárazást, bár idén nagyon jó lehettem mert a karácsonyfa alatt rengeteg illatos fürdőgolyó és habfürdő várt, de azért a kedvenc arcápolómra szivesen lecsaptam volna még. Persze az már réges-rég elfogyott, de a karácsonyi csomagokból még van jónéhány, megéri tehát válogatni.

A WEBSHOPOT ITT TALÁLOD



THE BODY SHOP


Itt is a karácsonyi csomagokra van leginkább akció, de a megszűnő termékekre akár 50% kedvezménnyel is le lehet csapni. Van néhány sokak által kedvelt illat, pl a Honeymania amit kivonnak, igy akinek ez a kedvence most betárazhat belőle jutányos áron. De persze akadnak akciós sminktermékek is az oldalon.

A WEBSHOPOT ITT TALÁLOD



Ti lecsaptatok valamire az év eleji akciókból?



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger