2016. szeptember 30., péntek

Rúzsceruza kollekcióm


Most hogy itt az ősz nem csak a ruhatáramból teszem el a nyári holmikat, hanem a sminkkészletem is átnézem és a napi használatú, kedvenc nyári sminktermékeim helyét átveszik az ősziesebb darabok. Mivel a nyáron eléggé ajakkence függő lettem ezért ezekkel kezdtem a szortirozást és ha már ott voltam készitettem a kedvenc ajakra való termékeimből -a rúzsceruzákból -egy kollekciós posztot.



A szinmintákat a karomon olyan sorrendben készitettem ahogy a lenti leirásban is haladtam velük!

Bourjois color boost - 09 Pinking of it
Róla volt már részletes teszt ITT, azt kell hogy mondjam a nyár legeslegnagyobb kedvence ez a termék volt nálam, egyszerűen nem tudtam megunni. Szuperül feldobta a "semmi kis" sminkjeimet, sőt akár ő magában is felért egy teljes sminkkel, sokszor csak ezt viseltem magamon. Kellemes textúra, ragyogó szin, közepes tartósság - imádom!


W7 chunky lips - Delicious
A legjobb darab után jöjjön a legrosszabb, sajnos vele nem vagyok teljesen elégedett, az egy dolog hogy nem ilyen szinre számitottam, nekem ez nagyon "barbis". Emellett sajnos nekem eléggé száritja is az ajkaimat, nem egy kellemes viselet. Róla is irtam már részletes, akit érdekel ITT elolvashatja.


Kiko finish line lipstick - 02 Rossetto
Vegyes érzéseim vannak ezzel a termékkel kapcsolatban, a szine álomszép meggypiros, magamon talán egy kicsit túl élénknek hat. Az állaga kissé tömör, keménynek mondanám, nehéz vele dolgozni. Ez gondolom összefüggésben áll azzal hogy matt kencéről beszélünk, ami hozza a hasonló termékek "hibáit": kiemeli az ajkam barázdáit, a száraz részeket és még tovább száritja. Igy önmagában nem is viselem, mindig kenek alá és/vagy fölé egy krémes terméket. Viszont brutál tartós!


MOODmatcher Luxe - Light blue
Gyűjteményem legkülönlegesebb darabja ez a kis kékség, ami elsőre furának tűnhet ám nagyon jól funkcionál. A Moodmatcer lényege hogy felkenés után az ajkakkal reakcióba lépve alakul ki a szine, ami elméletileg illeszkedik a hangulatodhoz. Nos, az biztos hogy a kezemen a mintával semmi nem történt még percek után sem, az ajkaimon viszont azonnal egy élénk rózsaszines-lilás árnyalatot vett fel. Az állaga könnyed és krémes, szépen terül az ajkakon, hidratálja is a bőrt - ez nekem külön áldás, amilyen cserepes tud lenni a szám. A tartóssága átlagos, evés-ivás után megkopik, amúgy néhány órán át szép intenziv szine van. Felkenve amúgy nem vettem észre hogy menet közben változna a szine, szóval nem kell attól tartani hogy otthonról elindul az ember rózsaszin ajkakkal aztán kékre változik :) Az Iparfümériánál többféle "vad" árnyalatban is beszerezhető.


Astor soft sensation lipcolor butter - 020 flirt natural
Az egyik talán legrégebbi darabom, és talán ennek van a legjobb állaga, nem hiába nevezik lipbutternek. Rettentően krémes ezáltal picit ragacsos érzete is van, de az én száraz ajkaim hamar magukévá teszik a gazdag formulát és nincs vele bajom. A szine talán picit furán mutat rajtam, túl vöröses de ettől függetlenül ősszel szivesen hordom. Tartóssága nem túl jó, csupán pár órát tart ki, viszont könnyen akár tükör nélkül is újrakenhető mert nem egy vad szin.


Max Factor colour elixir - 25 Foxy amber
Ez az egyetlen darabom ami hegyezős, bevallom én nem kedvelem ezt a kivitelt, macerás és sok megy kárba a termékből. Ennek kicsit olyan lakkszerű lesz a végeredménye felkenés után, nagyon fényes szinte vizes hatású. Maga az árnyalat tetszik, bár nem tudom hogy nyári vagy őszi kategóriába soroljam-e. Kicsit talán darabos is felvitelkor, bár lehet hogy ezt csak az én száraz ajkaim okozzák nála, mindenesetre oda kell figyelnem hogyan dolgozom el. Közepesen tartós, a fénye ugyan hamar megkopik de a szine több órán át is látszódik.


Ti szeretitek a rúzsceruzákat?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger