2016. augusztus 25., csütörtök

Secret selection - beauty box | Vélemény


Menthetetlenül odavagyok a meglepetéscsomagokért, ez tény. És bár viszonylag későn szálltam be a Secret selection kerekébe de végül csak beleugrottam, lássuk mi a véleményem az én első ilyen szépségcsomagomról.

Először is ezúttal nem box hanem papirtasak adott otthont a termékeknek amit én személy szerint sajnálok kicsit mert a meglepetés dobozok egyik nagy előnye - vagy hogy is mondjam, csábereje számomra - az a szépen megkomponált, strapabiró, újrahasznositható dobozka. Azért szerintem mégiscsak sokkal elegánsabb egy jóminőségű, szép kivitelezésű dobozka mint egy barna boriték. Hát nem? Értem én hogy egyedinek kell lenni ebben is, de valahogy nem is tudom, másképp kellene...

Az első pozitivum az volt ebben az egészben hogy végre nem termékmintákkal akartak pótolni egy teljes kiszerelésű terméket. Nincs bajom alapjáraton a mintákkal, de mikor van 3 termék a többi meg minta, főleg az a tasakos fajta, akkor azért az tud egy kicsit bosszantó lenni. A második pozitivuma az lett volna hogy csak olyan terméket tartalmaz ami a hazai piacon nem kapható. Sajnos ezúttal e téren kivételt tettek, mert a szappan például magyar termék, igy kicsit nem érzem létjogosultságát ebben a dobozban, ó bocsánat, ebben a tasakban.

A másik fura pedig az az ajtódisz vagy mi ... ennek szintén nem érzem létjogosultságát a válogatásban (jó oké, az egy plusz ajándék volt), valahogy annyira kilóg és annyira gagyi nem is tetszik nekem. Igy ezzel még nem tudom mit fogok kezdeni, a többi terméket viszont már kipróbáltam egyszer hogy lássam mivel is van dolgom. Mind bejött elsőre, mindet tudom majd hasznositani, tetszenek.



A doboz tasak tartalma tehát az alábbi volt:

  • Cyclax esti kankalin - szőlőmag olaj kivonatos arcmaszk
  • DervaV10 vaniliás testvaj
  • W7 cosmetics flirty eyes szempillaspirál
  • Varieté csalán szappan bergamottal
  • + ajándék az őszi szivecskés dekoráció
A W7 termék nem okozott meglepit, gondoltam hogy szempillaspirál lesz. Nem gond, szivesen kisérletezek új spirálokkal, ez is igéretesnek tűnik. A kézkrém valami hihetetlen finom illatú, édes és ennivalóan finom lesz tőle a kezem. A szappan anyukámnak adom, ő szereti a szappanokat, én nem használom őket, nálam csak árválkodna, majd rákérdezek nála hogy tetszik neki. A másik két termékkel sincs probléma, szerintem róluk részletesen is irok majd a blogon. 

További infók, rendelés a www.secretselection.hu oldalon.

Nektek hogy tetszett ez az összeállitás?


1 megjegyzés:

Turcsek Gabriella írta...

Nekem abszolút csalódás! Annyi pénzért, amennyiért adják nagyon sok. Inkább bevásárolok Glam-napokin belőle...

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger