2016. április 12., kedd

Weleda Skin Food - a sokoldalú krém | Teszt



Ha az ember meghallja a Skin Food szavakat szerintem egyből egy koreai csodakrémre asszociál. Bevallom nálam is ez volt, először kicsit nem tudtam hova tenni ezt szókapcsolatot egy natúr kozmetikumon ami ráadásul nem is valami keleti dolog, igy kicsit utánanéztem és egy nagyon sokféleképpen használható krémet találtam.



Általában azért a krémek be vannak kategorizálva hogy mi mire jó, arckrém, kézkrém, testápoló, lábkrém, stria elleni krém stb... de olyan hogy valami "csak" táplálék legyen a bőrnek nem nagyon van. A kutatást a Krémmánián kezdtem, és igazuk van az ottani véleményezőknek, ez valóban egy kenőcs, nem is krém. Nagyon gazdag, selymes textúrája van és mikor kinyomok egy keveset a tenyerembe valahogy "súlya van", tényleg nagyon tömény. Nem is csoda hogy a durva, kirepedezett bőrre ajánlják, vagyis arra is ajánlják hiszen ez egy univerzális krém, különböző bőrproblémáknál is lehet vele próbálkozni. Az értékes növényi kivonatok -mint az árvácska, körömvirág és kamilla- nyugtatják és ápolják a bőrt.



Én természetesen először a kezemre kentem belőle, nálam minden krém kézkrémként kerül bevezetésre. Szuperül hidratálta a bőröm, a körömágyam szerette a leginkább, finom puha lett tőle, elmúltak a száraz, beszakadó részek. Egyébként azóta is rendszeresen használom ezen a területen. A másik kedvenc felhasználási módom a száraz könyék és sarok területe. Főleg most, hogy itt a tavasz és előkerülnek ezek a - kissé elhanyagolt, száraz - területek is. De próbáltam már arcon is, nekem oda csak éjszakára "kényelmes", egy alapos arcradirozás után nagyon szereti a bőröm.


Ha felkeltette az érdeklődéseteket akkor az Iparfümériánál 2890 Ft-os áron tudjátok megrendelni ezt a 75 ml-es kiszerelést ITT.



Ti szeretitek az univerzális krémeket?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger