2015. november 30., hétfő

Rendhagyó ajándékötletek karácsonyra



Néha nehéz elvonatkoztatni a hagyományos ajándékoktól, parfüm-csoki-sapka-sál, egy idő után unalmas lehet és az ajándékozónak is megjön a kedve egy kicsit kreativabbra venni a figurát. Számos lehetőség van arra hogy személyre szabott "élménnyel" ajándékozzuk meg szeretteinket, ehhez hoztam most egy kis izelitőt.


Kultúra ajándékba - szabadon választva
Nagyon jó ötlet lehet kulturakedvelő rokonoknak a szabadon felhasználható ajándékkártya, melyet saját izlésének megfelelően válthat be. Az ajándékozó tehát nem határozza meg előre mely programra szól, igy ad némi szabadságot is. A Jegymesternél például van lehetőség ilyen ajándékkártyát vásárolni ITT.

Magazin előfizetés
Nem tudom ki hogy van vele de gondolom nem én vagyok úgy egyedül hogy szeretem a szép, szines, igényes magazinokat lapozgatni, olvasgatni. Viszont elég ritkán vásárolok ilyesmit, az interneten úgyis minden infóhoz hozzájutok, bár annak eléggé más a hangulata. Illetve az idősebb korosztályban lehetnek olyanok akik nem is vágynak a technika nyújtotta olvasási lehetőségre és maradnak inkább a nyomtatott sajtó pártján. Nekik (is) jó ajándék lehet egy előfizetés a kedvenc magazinjukból, vagy éppen valami újdonságról amiről tudjuk hogy szereti. Már számos kiadványra előfizethetünk, akár negyed évre is,  és most nagyon jó előfizetési akciók is vannak, például ITT.

Fényképes ajándékok
Ezzel vigyázni kell mert átmehet giccsesbe is a dolog...nekünk a fényképes naptárak tetszenek igazából csak, és a nagyiknak és a dédimamának ezt fogjuk ajándékozni. Esetünkben babás kivitelben fog készülni de természetesen bármilyen fénykép kérhető rá, teljesen személyre szabható. A DM Cewe fotónaptár tervezője nagyon egyszerű és gyorsan össze lehet állitani vele a kivánt formátumot, ITT.


Wellness, spa ajándékutalvány
Ma már rengeteg szálloda, különböző spa létesitmény kinál kedvezményes ajándékutalványokat ami nagyon jó ötlet lehet ha van a családban pihenésre vágyó, wellness kedvelő ember. Akár egy kis szaunázás vagy egy kis masszázs is nagy ajándék lehet a kikapcsolódni vágyó számára. Szupi csomagajánlatok vannak például a Magnóliánál, részletek ITT.

Ti mivel egészitenétek ki a listát?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger