2015. november 5., csütörtök

Megint meglepődtünk! | Mommy Mia box - 2015 október (+VIDEÓ)

Ismét szuper meglepetésben volt részünk Szofival, megérkezett hozzánk az októberi Mommy Mia box. Erről láthattok most egy képes, videós összefoglalót.
 Aki nem ismerné a Mommy Mia-t annak elmondom hogy egy meglepetés dobozról van szó ami vegyesen tartalmaz babának és anyukának való termékeket. Általában kéthavonta jelenik meg és a termékek mindaddig titokban maradnak mig ki nem bontod - hát persze, hiszen meglepetés! További infókat a Mommy Mia oldalán tudtok olvasni róla.
Ezúttal egy igazán különleges dobozkát hoztak össze a lányok, telis-tele szuper termékekkel. Én a Picipiac óta tudom hogy rengeteg jó dizájner babaholmi van az országban csak kevesekről hallunk, ezért is örültem neki mikor a hirlevélben irták hogy ebben a dobozban két ilyen különlegesség is lesz. Az örömöm végtelen lett mikor megláttam hogy az egyik egy hasznos kis rendszerező zsák mig a másik egy trendi nyálkendő - ami nem mellesleg sálként is funkcionálhat. De a doboz többi tartalma is mind nagyon hasznos dolog, ezúttal a játék használatára még kicsit várnunk kell ugyan, de imádom a memória játékokat és nagy hasznát vesszük majd ha eljön az ideje. Ja, és a vásárlási kedvezményt biztositó kuponokról se feledkezzünk el! A részletes bemutatóért katt a lenti videóra!
A dobozban szereplő termékek:



A videót pedig itt tudjátok megnézni:

Mi a véleményetek a doboz tartalmáról?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger