2015. július 5., vasárnap

Ragyogjunk a fesztiválon! | Sajtóanyag



LED lámpás szájfény és extra tartós körömlakk a titkos fegyverek




Budapest, 2015. június 30. – Jegyek, naptej, púder, szájfény és egy divatos napszemüveg. Ezek minden fesztiváltáska nélkülözhetetlen kellékei. Ám az otthon gondosan elkészített sminket este, a buli hevében már nem olyan könnyű frissíteni. Ebben szerencsére már számtalan praktikus eszköz segítségünkre lehet, mint például az Amway beautycycle™ Szájfény beépített tükörrel és LED-világítással.

Egy fesztiválon nem könnyű olyan helyet találni, ahol egyszerű lenne megigazítani például a rúzsunkat: sötét van, nincs tükör és hatalmas mindenhol a tumultus. Az Amway beautycycle™ szájfényével ez sosem volt még ennyire egyszerű, a beépített tükörnek és LED-világításnak hála, ajkainkat egy szempillantás alatt káprázatossá varázsolhatjuk, akár még a tánctér közepén is. 

Tipp: a szájfényt apró, ütögető mozdulatokkal vigyük fel. Ha optikailag dúsítani szeretnénk ajkainkat, alkalmazzuk csak a szánk középső részére!

Ajánlott fogyasztói ára: 4500 Ft


A tökéletes smink még nem elég: ha nyári bulira készülünk, nem feledkezhetünk meg a körmeinkről sem! Az Amway kínálatában megtalálható ARTISTRY új összetételű körömlakkjai 5 árnyalatban kaphatók, melyek közül mindenki megtalálhatja a fesztiválszettjéhez illőt. A tartós, ragyogó lakk ráadásul a töredezésnek is ellenáll!

Tipp: használjuk hozzá az ARTISTRY körömlakk-alapozót és fedőlakkot a még tartósabb végeredményért! 

Ajánlott fogyasztói ára: 3800 Ft

A "Sajtóanyag" posztok mindig egy adott termék/termékcsalád bemutatására kapott hivatalos információkat tartalmazzák, nem a saját tapasztalatomon alapulnak. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger