2015. április 29., szerda

Termékminták elfogyasztása projekt | Samponminták

Muszáj újra belecsapnom abba a bizonyos lecsóba ami a termékminták elfogyasztását jelenti. Ugyanis rengeteg összegyűlt megint, főleg samponokból, s mivel épp nagy sampon vadászatban vagyok ezért az utóbbi hetekben el is fogyasztottam pár mintát közülük. Róluk jön most pár rövid vélemény.
Garnier Fructis Color resist
Ez egy festett hajra való sampon ugyan de ez nem tartott vissza a kipróbálástól. Hosszan tartó élénk szint igér valamint extra táplálást. Mindkettőt meg is adta, a hajam nagyon fényes és puha lett tőle. Az illata sem elhanyagolható, nagyon finom bogyós gyümis illatot áraszt és a hajamon is egész sokáig érezhető volt.

Kerastase Cristaliste sampon, balzsam és pakolás
Most találkoztam először ezzel a prémium minőségű hajápolási márkával, elég drága termékekről van szó igy nagyon örülök hogy lett belőlük legalább pár mintám. A samponnal nem voltam elégedett, nem zsíros hajra való igy eléggé hamar zsíros is lett tőle a hajam mosás után. A balzsam olyan semmi extra a pakolás viszont szuper volt! Mintha duplájára vastagodtak volna tőle a hajszálaim!

Weleda köles sampon
Hát...oké hogy natúr termék, de elég fura illata volt, olyan széna és egyáltalán nem habzott. Még második mosásra sem. A végeredménnyel sem voltam igazán elégedett mert rendesen összetapadt tőle a hajam. Pedig szemezek egy másik fajta Weleda samponnal, lehet hogy adok neki egy esélyt de egy próbálkozás után inkább a nemre szavazok az esetében.

Goldwell dualsense
A Goldwell egy német professzionális hajápoló termékeket gyártó márka, ehhez mérten a hatása is nagyon jó volt. Ez a minta dús hajat ígért és meg is adta, nem kellett a kifésüléshez balzsamot használni, nagyon elégedett voltam vele. Csak hát az ára...

Schwarzkopf Q10 Time restore
Ez volt a másik termék ami rendkivül jól hidratálta a hajam, nem volt szükség balzsamra, olajra utána sőt még kifésülni is kellemesen könnyen ment. Viszont hamar zsíros lett tőle a hajtövem, nagyon sajnálom mert amúgy az illata is nagyon bejött és nagyon sokáig meg is maradt a hajamon.

Elseve Arginin resist
Ez volt az a sampon ami leginkább bevált és még árban illetve elérhetőségben is jól szerepelt ezért be is ruháztam rá a Glamour napokon. Nagyon jó friss illata van, a zsírosodással átlagosan bir el, viszont nem szárit és elméletileg kezeli a hajhullást is. Meglátjuk.

Ti próbáltátok valamelyiket ezek közül?


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger