2015. március 30., hétfő

Én nem használok kézkrémet! - Vagy mégis...?

Szerintem már sokszor sok helyen leirtam hogy nem használok kézkrémet, engem nem érdekel ez a fajta külön gondoskodás a bőrömet illetően, elegendőnek tartom a testápolóval krémezni este fürdés után. De van ebben a Calena kézkrémben valami, ami miatt egy nap többször is megnyomom a kis pumpás adagolóját....
Először is a Calena márkával a Pure by Pixibox kiadásnak köszönhetően ismerkedtem meg, előtte soha nem hallottam róluk. A termékleirás szerint "a Calena kézkrémek kézzel készülnek, frissen és nagy odafigyeléssel. 98%-ban bio összetevőket tartalmaznak, és több variációban kerültek a dobozkába - az enyém az Álom nevű lett. Nem tartalmaznak parabéneket, színezéket, sem ásványi olajokat."

Én sosem voltam ilyen "bio" fanatikus de azért szeretem ha minél természetesebb egy kence összetétele igy izgalommal kezdtem el a használatát, hátha rákapok a kézkrémekre. És igy is lett. Ez részben annak is köszönhető hogy stratégiai helyre tettem, közvetlen a mosogató mellé (mivel mostanság extrém sokat mosogatok...) ezzel rögtön a kezem ügyébe helyeztem. Valamint nagyon kézre is áll mivel pumpás a kiszerelése, így ha levettem a kupakot - és bizony vissza se tettem - utána már csak nyomni kell és jön is a krém szépen, már lehet is a bőrbe masszírozni. Extra gyorsan beszivódik, tényleg nem láttam még ehhez fogható gyorsaságú krémet!
Ennek az "Álom" nevűnek leirhatatlan az illata, kicsit olyan öblítő illat nekem. Egyébként nem tudom hogy egy 98%-ban bio krémnek hogy lehet ilyen erős illata, a páromat kifejezetten zavarja is, én elviselem. Ugyanis hamar elillan, és végül alig észrevehetően marad rajta a bőrömön, de azért szokni kell ezt az illatot az biztos.
A hidratáló hatékonyságáról annyit hogy nem az extra száraz kezeknek fog kedvezni. Én is azért szeretem mert bármikor bevethető és nem kell hosszú perceket várni a besszivódással. Hidratál ugyan de az állaga is elég hig, olyan gélesnek mondanám, szóval nem a zsíros krémek kategóriába sorolnám be. Inkább táskába való, út közbeni gyors segítségre tökéletes. De estére maradok egy vastagabb krémnél.



Ti ismeritek vagy esetleg használjátok a Calena valamely termékét?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger