2014. május 28., szerda

Segítség! | Újra önbarnítok!



Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nálam ez minden tavasszal visszatérő probléma. Nekiállok nagy lelkesen aztán meg alábbhagy az izgalom és valami undor szerű lép a helyébe...Nem igazán találtam még kellemes illatú önbarnítót az az igazság....
Nem, ez az Alverde sem az. Nem hinném hogy tudok róla bármi jót is írni, nekem nagyon nem vált be. 

A történet ott kezdődik hogy hosszú idő óta használtam a Balea önbarnítós testápolóját, ITT írtam is már róla. Aztán mikor elfogyott és nagyon kellett volna utánpótlás nem találtam, helyette választottam ezt. Nagyon kár volt, lássuk miért:
  • büdös, a legrosszabb fajtából,
  • sárga végeredményt nyújt,
  • elég tömény az állaga, így nehézkes eldolgozni,
  • erősen foltosodik még alapos eldolgozás mellett is,
  • mivel nehezen szívódik be így a ruhán is könnyen foltot hagy,
  • azt hiszem egyértelmű hogy az arcomra nem mertem felkenni.
  • drágább is volt mint a Balea, ha jól emlékszem 1000 Ft köröl volt.
Egyébként az önbarnítási rutinom nem változott semmit a korábbiakhoz képest, a régi posztban elolvashatjátok. Viszont ennél a krémnél maximum két napot tudok egymás után önbarnítózni, mert egyszerűen nem veszi be a bőröm már a harmadik napon.

De legalább az összetevői egészen barátságosak, nincs benne tartósítószer, illatanyag, szilikon meg még egy csomó csúnyaság.


Ti használtok önbarnítós testápolót? Ha igen melyik a kedvencetek? 

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

6 megjegyzés:

Unknown írta...

Pont most fogyott el a Balea-s változat, az volt az első önbarnító így egészen mostanáig nem is tudtam milyen jó dolgom volt vele. A lábfejemen azt se sikerült soha jól eldolgoznom, de kevésbé volt sárgás az összhatás, valahogy sokkal természetesebb volt az eredmény. Kinéztem a SunDance (?) márka önbarnítóját spray változatban, így látatlanban praktikusabbnak tűnik de kitudja?!
Most a SunOzon márkát vettem meg, a kendő változatát már próbáltam tavaly nyáron így nagyjából sejtettem mire számíthatok. Végül is azt is kaptam, de valamivel sárgásabb tónus mint a Balea és sokkal intenzívebb, hamarabb látszik a 'mesterkéltebb' eredmény.
Én is három napig kentem és 2 nap elteltével olyan színt kaptam amit szerettem volna. Szóval a legközelebbi eseményre ahol meg kell jelennem 1 héttel előtte el kezdnem használni kis szünet és egészen napsütötte színem lesz :)
Csak a lábfejemen/bokámon kéne kitalálni valamit mert az elég cifrára sikeredett eddig :D:D

Bocsi, a hosszúra nyúlt locsogásért!!

Asuke írta...

Még sosem próbáltam ilyen önbarnítót, mert mindig csak csupa rosszat hallani róluk, meg macerásnak tűnik a használata. Inkább kifekszek napozni, vagy ha nincs rá időm maradok fehér.

Kata - mosolyrecept.blogspot.hu írta...

Szeretem a barna bőrszínt, szoliba viszont nem szívesen megyek, így én is önbarnítót használok. Többet kipróbáltam már a legjobban az Avon habállagú barnítója jött be, pont most írtam róla :)

http://mosolyrecept.blogspot.hu/2014/05/tippek-otthoni-barnulashoz.html

djkaty írta...

Na, az önbarnítás nálam tiltólistás, mert éveken át barna maradt az Achilles ínam környéke, holott már mindenhol máshol rég fehér voltam ismét. Szóval inkább karotinos naptej és napozás, így gyorsabban megy, és szebb az eredmény, vagy ha nincs időm rá, akkor mentőautó maradok :-)

Castia írta...

Éppen tegnap kentem be magam ugyanezzel... alig tudtam elaludni a szagától. A karomon rendben van a színe, a lábamon viszont nem tetszik, bár nekem legalább foltos nem lett. Még egy esélyt adok neki, ha a következő alkalommal se tetszik a szín, akkor sajnos elkönyvelem pénzkidobásnak. :S

PAncsi írta...

Az utóbbi hetekben-hónapokban több önbarnítót is próbáltam, ez volt a legbüdösebb és a legsárgább az én bőrömön.
A SunDance márka önbarnítója bejött, ennek is van szaga, de egyáltalán nem olyan erős, a színe is barnább picit (de azért látszik, hogy önbarnító adta a színem)
Az Avon új habját is próbáltam, az sem rossz, de szerintem fehér bőrre óvatosan kell kenni, mert egy rétegben is nagyon sötét a végeredmény.
Én ezt a kettőt merném ajánlani.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger