2013. október 13., vasárnap

Hírek! - Beyonce Mrs. Carter Show Word Tour parfüm

Az az igazság hogy kicsit szkeptikus vagyok a sztárillatokkal, a legtöbbjüket nem kedvelem, kicsit olyan érzésem van tőlük hogy csak azért születtek meg mert "na adjunk ki valami illatot mert más is ezt csinálja, nehogy már nekünk ne legyen". Ez alól eddig három kivételt találtam: Avril Lavigne (minden illatát szeretem, eddig kettő meg is volt nekem), Naomi Campbell (szerintem már az összes illatát kipróbáltam, anyu használja őket) és végül Beyoncé (akinek szintén anyu választotta az illatát de persze én is használtam. Miért ne? Ő is rájárt az enyémekre!!!)

Szóval Beyoncé Heat Rush illatával megismerkedtem közelebbről is, kellemes nőies illat, pont annyira fűszeres és édeskés amennyitől még nem tűnik túl töménynek és zavarónak. Most a Heat illatcsalád új taggal bővült, amely a Mrs. Carter Show Word Tour nevet kapta, erről hoztam néhány hivatalos infót nektek.



Az illat 
Ezt a nőies, virágos-gyümölcsös illatot az IFF híres parfümőrével, Clement Gavarry-val közösen alkották meg. Az illat csodálatosan ragadja meg a lédús mangosztán és az acai gyümölcs édes kényeztetését, amit cseppnyi rózsabors fűszerez. Az illat szívében bőséggel nyílnak a virágok, egzotikus orchidea, ibolya levél és sambac jázmin bontja szirmait. Az elbűvölő kompozíciót az alapillat érzéki és szexis jegyei ölelik körbe, melyet madagaszkári vanília, gazdag ausztrál szantál és indonéz vetiver akkordok alkotnak.  A végeredmény egy lenyűgöző, aromás, felejthetetlen illat.


A csomagolás 
A türkiz színű, arannyal díszített parfümös üveg olyan, akár a nőiesség ódája, hosszú, vékony nyakát elegáns arany gyűrű ékesíti, rajta a művésznő neve, az üveg alja érzékien gömbölyödik, hangsúlyozva az illat szexisségét. A kifinomult kartondobozon megismétlődnek az üveg design elemei, a gyönyörű türkiz szín, arany keretezés, domború logo – minden eszköz egyedülállóan hangsúlyozza az illat és Beyoncé koncert turnéja közötti szoros kapcsolatot. 

Ti próbáltátok már Beyoncé illatait? Mi a véleményetek a sztárillatokról?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger