2013. május 2., csütörtök

Manhattan szépségek - avagy éljenek a színes sminkek!

A múlt héten érkezett egy kis csomagocska a Coty jóvoltából, melyben lapult néhány újdonság a Manhattan termékeiből.
Amikor megláttam a színeket egyből az jutott eszembe hogy "Wow, ezek tényleg tavaszi színek", főleg ha az üde menta monót nézzük, de ha a kis márványos duót akkor is. Örültem hogy került a csomagomba egy tusfilc is, mert ideje lenne megbarátkoznom velük, valamikor ősrégen próbálkoztam ugyan eggyel de nem jött be.

Multi effect eyeshadow - 81B And the winner is

Cuki kis monó szemhéjpúder, világos menta színben, szép fénye van nagyon. Ő az egyetlen amit még "élesben" nem próbáltam, csak színmintát készítettem róla, de a héten tuti nekiesek :) Egyébként nálam nem ő lesz a tuti befutó (hiába az édes neve) mert a márványos kis csoda teljesen elvarázsolt és nem csak külsőleg!

Eyemazing effect eyeshadow - 56C NY City girl

Négyes szemhéjpúder paletta applikátorral, melyben egy kissé lilás rózsaszín, egy barackos narancs, egy meleg barna és egy szürkés barna árnyalat kapott helyet. Jól összeválogatták az árnyalatokat, mert szépen harmonizálnak egymással, egymás kiegészítői. A héten már fel is avattam, a heti sminkes összefoglalóban majd láthatjátok is az eredményt.

Eyemazing liner precise eyeliner pen - 87T Queen of green

Filces szemhéjtus sötétzöld színben, szerencsére nincs benne csillám, így ki tudom használni tökéletesen hétköznapokra is. Ezt egyébként már láthattátok élesben is ITT , kicsit tartottam tőle hogy nem lesz jó ötlet hétköznap bevetni rögtön elsőre, de semmi baj nem történt. Bírta a 12 órát simán :) nagyon meglepődtem rajta egyébként, de tényleg semmi baja nem lett estére, ugyan olyan intenzív volt a színe is mint reggel.

Intense effect eyeshadow - 96N/53D Peach party

A végére hagytam a kis kedvenckémet! Annyira szép, annyira fényes, nem, nem csillámos! Duó szemhéjpúder egyik fele sötét barna, másik fele márványos barack/rózsaszín, ami felvíve inkább barack, rózsaszín fénnyel :) Egyébként a három szemfesték közül ő a legjobban kezelhető is, kellemes az állaga nem túl kemény és egyáltalán nem porol. Őt is láthatjátok majd a heti sminkes összefoglalóban.
Hoztam még pár képet róluk különböző szögből fényképezve, illetve a poszt végén színmintákat is találtok!

Egy kis hivatalos infó a termékekről:

A szemek szépítésére az Eyemazing Effect négyrészes szemhéjpúder paletta 10 csodálatos
összeállításban kínál választékot, de ha valami igazán különlegesre vágyik, akkor próbálja ki a márvány mintás Intense Effect Duo szemhéjpúdereket, melyek most 4 egyedi színkombinációban elérhetőek.
A megújult Multi Effect egyrészes szemhéjpúderek 24 izgalmas árnyalata között minden típushoz,
hangulathoz, öltözethez megtalálja a megfelelőt, amilyen színt el tud képzelni, az mind a rendelkezésére áll. A csodálatos színkavalkádhoz csatlakozik a Quick Dry 60 Seconds körömlakk 8 új árnyalata, valamint a Lotus Effect körömlakk 3 új színben. A szemek tökéletes festéséhez nélkülözhetetlen a tekintetet kiemelő Eyemazing szemhéjtus is, ami most 4 színben jelentkezik, filces applikátora megkönnyíti a precíz vonal húzását.



B-J:
1-2 szín: intense effect eyeshadow (a márványos)
3. szín: multi effect eyeshadow (a monó)
4-7. szín: eyemazing effect eyeshadow (a négyes paletta)
Tusfilc

Ti kedvelitek a Manhattan sminktermékeket? Ezek közül melyik tetszik nektek leginkább?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

3 megjegyzés:

Bellala írta...

Csodaszép színek :) Engem főleg a négyes paletták izgatnak, tervezem, hogy beszerzek párat közülük :)

mrs__kovacs írta...

A márványos milyen szép már :O

Anett írta...

BeLLaLA: néztem én is a többi színkombinációt, van köztük egész izgalmas :)

CRaPTRaSH: igen, nekem is nagyon bejön :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger