2012. december 13., csütörtök

Avon supershock gel eyeliner pen - teszt

Még ősszel kérdeztem Facebook-on hogy milyen jó fekete szemceruzát ajánlanátok és sokan mondtátok hogy az Avon háza táján nézelődjek, és sokan pont ezt a Supershock ceruzát ajánlottátok.
Megfogadtam a tanácsot, még azon a hétvégén beszereztem ezt a ceruzát és szerencsém is volt mert azt hiszem akciós volt - így került 790 Ft-ba. Rengeteg sminkben láthattátok már hogy ott van a felhasznált termékeket bemutató képen, most pedig írok róla picit részletesebben.
Elsődleges szempontok, amik alapján ceruzát kerestem:
  1. fogjon vízvonalon, ne kelljen "rányomni", satírozni hogy valami színt adjon.
  2. legyen is tartós ott,
  3. igazi fekete színe legyen!
A háromból kettőnek maradéktalanul megfelel ez a ceruza, egyet viszont csak részben teljesít. Ez az egy a tartósság vízvonalon. Sajnos a könnyezést nagyon nem bírja pedig az én szemem hajlamos rá. A legkisebb széltől is könnyes lesz picit a szemem és oda a szép vízvonal, így oda már nagyon ritkán használom csak.

Viszont helyette ott van egy másik jó tulajdonsága, hogy elég krémes ahhoz hogy alapként használjuk por állagú szemfesték alá. Feltéve ha elég gyorsan dolgozunk, ugyanis nagyon hamar megszárad és úgy már nem lehet satírozni és nem lehet beletapogatni a festéket. Cserébe viszont tartós, a por állagú terméket is jól tartja. A színe csodás fekete, szép mély, enyhén fényes, összességében elégedett vagyok vele és nagyon szeretem is használni. Tusecsettel is fel lehet vinni, úgy is szép lesz a végeredmény. 

Most pedig jöjjön néhány smink ahol ezt a ceruzát használtam, a képek alatt ott lesz hogy hova került:
 Tusecsettel felvíve a felső szempillák tövébe
Alapként a külső egyharmadban

Ha van kedved jelentkezz a karácsonyi nyereményjátékomra ITT a blogon!

Nektek melyik a kedvenc fekete szemceruzátok?

5 megjegyzés:

Gigi. írta...

nekem is van ilyen, viszont az az egy problémám vele, hogy a krémességéből adódóan letörik folyamatosan a teteje. próbáltam már hűteni is (egy napig állt a hűtőben), de még úgyis reménytelen. lehet kifogtam egy selejtes darabot.:D pedig én is imádom a tartósságát is és a színét is.:)

Eni írta...

Én pont tegnap rendeltem meg, kíváncsi leszek nálam hogy remekel majd. :)

mrs__kovacs írta...

Nem rossz, csak a szemem nem szereti túlzottan :(
Viszont ez műszempilla? elsőre nézegettem, hogy basszus mekkora pilláid vannak. (ha meg igazi, akkor: basszus mekkora pilláid vannak :O :D)

Wadmacs írta...

gyönyörű:) milyen szemhéjpúdert használtál a fenti két sminknél?mert mesés:)))

Anett írta...

Gigi: először nekem is letört mert jól kihegyeztem mint egy normál ceruzát, szép vékonyra. Azóta viszont kisebb hegyet hegyezek csak, így nyilván vastagabb lesz a vonal amit húzok vele, de nem törik le.

Eni: remélem szeretni fogod! :)

Craptrash: szomorú :( nekem szemhéjpúderekkel szokott ilyen lenni, ha nagyon porolódik és belemegy a szemembe, a nagyobb szemcséktől vörösödik a szemem. És köszi a bókot, ezek a saját pilláim, csak spirált használtam (Estée Lauder)

Wadmacs: köszi :) az első sminknél Catrice krémes alapra (Yes, I wood) került egy kis világos csillogós szín (Essence Metallics paletta legvilágosabb színe) a mélyítő vonalba pedig egy kis barna. A második sminket pedig itt tudod megnézni: http://beautycrumbs.blogspot.hu/2012/12/alice-es-az-o-vizioja-smink.html

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger