2011. december 12., hétfő

Elf Magical maroon - vélemény

Nem volt még Elf pigmentem, gondoltam egy próbát megér. Szeretek pigmentekkel sminkelni mert csodálatos a fényük, úgy hogy nem csillámokból állnak. Ez a termék Studio pigment eyeshadow néven fut a webshop-ban, és az életben is :) én a Magical maroon árnyalatot választottam. Járt hozzá egy pici ecsetke is, amit közepes minőségűnek mondanék és elég kényelmetlen vele dolgozni mert nagyon rövidke (ritkán használom csak az ilyen ecseteket, a zselés tushoz is járt egy).
A színválaszték nem túl gazdag, inkább a visszafogott vonalat képviseli, harsány színeket itt nem találunk. Aki valami extrémebb árnyalatot keres inkább a NYX háza táján keresgéljen. Csomagolása lekerekített szögletes műanyag dobozka, tekerős tetővel, alatta egy lyukacsos műanyag védi a pigmentet attól hogy az ember egyből kiborítsa az egészet.
Elsőre próbáltam egy keveset kiütögetni a lyukakon de nem sikerült. Adtam neki egy nagyobb lökést és meg is lett az eredménye, törölhettem fel az asztalról, így nálam ez a műanyag távozott is, nem érek én rá ilyenekkel szórakozni egy sietős reggelen :) a csavaros kupak amúgy is jól zár.
Nem olyan finoman őrölt por mint a NYX pigmentjei, de egyáltalán nem durva "tapintású" és felvitelkor sem karcolja a szemet. Ez egy érdekes barna árnyalat, ami a fényben lilás-bordós színben játszik. 
Készítettem vele már sminket a múlt héten, ahol egy kis aranybarnával dobtam fel.


Elégedett vagyok a teljesítményével, nem potyogott jobban mint bármely más szemfesték, és alappal ugyanúgy kitartott egész nap, még a fényéből sem veszített.

Ti milyen pigmenteket használtok?

5 megjegyzés:

Thündérke írta...

gyönyörű :$

Nóra írta...

nagyon tetszik ez az árnyalat <3

Makeupcakes írta...

Hú, ez a szín csodaszép!:O

hollywood-dreams írta...

szia :) nagyon szép színe van :)
te az elf cuccaidat angol honlapról rendelted? én most rendeltem egy nagy csomagot tőlük, mivel ingyenes szállítás volt, de sehol nem írja, hogy kb hány nap, mire megérkezik.. ha onnan rendelted, meg tudod mondani, hogy mennyi idő volt? köszi szépen :)

Anett írta...

hollywood-dreams: igen, minden elf cuccom az angol honlapról van. A szállítási idő változó volt, de 15 munkanapnál még soha nem volt több! A rekord pedig ha jól emlékszem 6 munkanap volt. Tehát valahol e kettő között számíts rá. Remélem épségben megérkeznek a szépségeid! :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger