2011. október 26., szerda

Cadeavera és Merz maszkok

Mostanában nagyon rákaptam a maszkokra. Kedvenceim a lehúzható maszkok és a hidratáló/ránctalanító maszkok. Ezek közül fogok most hármat kicsit bemutatni. Ha valakinek kísérletezni támad kedve, őket bátran ajánlom, szerintem nagy csalódás nem fogja érni.

Cadeavera Vital 35+ Ránctalanító arcmaszk
Ezt már egész "sokszor" használtam, vagyis másodszor vásároltam újra. Ez azért nagy szó mert általában mindig valami újat szoktam kipróbálni. Ez egy nagyon gazdag, krém szerű állagú maszk, amit negyed óráig kell fennhagyni aztán a felesleget letörölni. Egy negatívumot tudnék mondani, eléggé zsíros érzetet hagy a bőrön eltávolítás után.


Cadeavera Face 25+ Hidratáló arcmaszk
Ezt a legutolsó Mülleres körutam során szereztem be, és nagyon tetszik. Remekül hidratál, finom lágy illata van, nem lesz utána zsíros a bőröm. 



















Merz special Lehúzható bőrfeszesítő maszk
Régen tartottam a lehúzható maszkoktól, de erőt vettem magamon és megbarátkoztam velük. Nagy kedvencem a DM-ben kapható, nem jut eszembe a neve, és sajnos most nincs is itthon :( Szóval ezt a Merz-t vettem helyette kipróbálásra, hátha...De meg sem közelíti a DM-est. Nem lesz utána olyan tiszta érzete a bőrömnek, olyan mintha félig hidratáló maszk lenne, és beszívódna. Alig akart megszáradni, pedig vagy háromszor annyi ideig hagytam fent mint amennyit javasolt. Ezt tuti nem fogom újra venni.

A képeket a blogger forgatta tetszése szerint!

Nektek van esetleg bevált arcmaszkotok?


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger